Избори 2021:Законодателството трябва да се прави с грамотност

Водачът на листата на "Воля и НФСБ" в Кърджали - Ирина Репуц
22 мар 2021 22:40, Анисия Иванова
6

В Кърджали се надявам да си спомнят името и делото на моя дядо - Петко Калчев, който е бил 15 години кмет на този град. Рядко можем да срещнем политическа личност, която да бъде положително оценена от всички. За мен това е стимул, че политиката може да има смисъл за всички. Не се надявам точно това да ми донесе дивиденти, но се надявам това да направи така, че доброто да е възможно", заяви в ефира на "Денят ON AIR" водачът на листата на Патриотичната коалиция "Воля и НФСБ" в Кърджали - Ирина Репуц.

Тя смята, че политиката може да има положителен смисъл за хората и споделя, че това ѝ дава кураж да се занимава с нея и да се яви на Избори 2021.

"Законодателството трябва да се прави с грамотност. Законът трябва да бъде силен и убедителен. Дори когато наказва, той гарантира правата на хората. Политиката агресивно навлиза в живота ни. В глобалната пандемия, когато се получава така, че вирус плюс ваксина е равно на милиарди, къде са политиците, който трябва да защитят обикновения човек от това?", каза Репуц.

Тя назова промените, които Патриотичната коалиция търси, ако спечели предстоящите парламентарни избори.

"Безплатните лекарства за ученици и пенсионери са важни. Не можем да гледаме как по телевизията се събират пари за спасяването на детски животи. Може да се наблегне повече Касата да поеме по-сериозно профилактиката на някои заболявания. Има какво да се направи в този смисъл. Голям приоритет ни е образованието - какво може да се направи, за да има по-добър достъп до него", добави водачът на листата в Кърджали пред Bulgaria ON AIR.

Репуц коментира и социологическите проучвания, като каза че те имат по-скоро PR ефект. Тя добави, че на избори нееднократно сме виждали големи изненади.


6
Още от Политика
Ернестина Шинова: Не мога да преглътна - горят се български знамена!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
До Анонимен/1

християндемократите са едни от най-големите отпадъци в политиката, така че не бих го нарекъл падение.
4
0
 
2
 
! Отговори
най-добрия избор преди 3 седмици
ДА НЯМАШ ИЗБОР!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Върха на грамотността е оная манекенка от Воля и НФСБ, която на въпрос за Преспанския договор между Гърция и Северна Македноия, понеже нямаше никаква представа какво е това животно, през цялото време дрънка за лекарства, бензин и не знам какво си...
Ако всичките във Воля и НФСБ сте толкова грамотни, не мерси
2
2
 
8
 
! Отговори
Митко Любопитко преди 3 седмици
Тая що са праи на толкоз умна , кат е в листата на Воля и НФСБ ?! Пълен оксиморон !
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази не се ли пишеше някаква християндемократка навремето. Сега пристанала на бандити-комунисти-богоборци. Поредното падение.