Биков: Ако в 45-тото НС всички бяха срещу ГЕРБ, сега всички партии са в самоизолация

ГЕРБ върнали мандата, защото никой не искал да ги подкрепи
15 сеп 2021 12:15, Нели Христова
55
Биков: Ако в 45-тото НС всички бяха срещу ГЕРБ, сега всички партии са в самоизолация
Снимка: БГНЕС

Новият политически проект на президента Румен Радев ще постави част от партиите на протеста на ръба на оцеляването. Това заяви Тома Биков, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ.

„Очевидно е, че този парламент е провален, както и 45 НС. Той е провален, когато не е в състояние да излъчи управление на страната“, заяви Биков по БНТ.

Според него няма кабинет защото партиите на протеста нито са в състояние да водят разговори, нито могат да очертаят някакъв положителен дневен ред за страната.

Биков заяви, че те са върнали мандата, защото предварително така наречените партии на протеста са заявили, че няма да подкрепят тяхното правителство и няма са участват в разговори с ГЕРБ.

„Беше безсмислено от там нататък да полагаме каквито и да било усилия. Това е симптомът за тежката политическа криза, която стана още по-дълбока в 46 НС“, каза той.

Биков припомни, че ако в 45 НС всички са били срещу ГЕРБ, в момента всички партии са в самоизолация. „Сега вече всички са срещу всички и всяка партия е в самоизолация. Ние нямаме проблем да водим диалог с останалите политически сили. Виждате, че най-тежките скандали в това НС са между партиите на протеста“, добави заместник-председателят на ГЕРБ.

Той подчерта, че в това НС не е имало обединение около големи цели и реформи, въпреки говоренето, че всички искат съдебна реформа.

„Местеното на Бюрото за защита на свидетелите не е съдебна реформа. Няма анализ какво ще се случи след като го преместим. Това ще подобри ли борбата с организираната престъпност или не“, заяви Биков. Според когото преместването има за цел само да спечели точки сред гласоподавателите на протестните партии, но не и истинска реформа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Каквото излъчването на лицето,такива и делата на човека.НЕ!
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквано, социалистите от протесттите партии, ИТН, кръга около Радев, се изпокараха, за постове и порции.
38
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много им се ще на мутрите да припишат собствената си изолация на останалите партии.
37
10
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Всички партии трябва да се съюзят и да ликвидират престъпната група ГЕРБ.
36
11
 
7
 
! Отговори
ВИДЯ СЕ ВЕЧЕ... преди 2 години
ГЕРБ--НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
5
 
8
 
! Отговори
няма такъв народ преди 2 години
Живеят за да мразят и не могат да четат какво пише над НС. изберете новите тикви и кауна.
34
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продажен лъжлив ветропоказател. Сам не си вярва
33
6
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
тома, досега защото,борбата срещу организираната престъпност,беше много добра.
32
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото по-лошо от комунистите, което ни се е случвало са герп и легализирането на мутрите, простотията, псевдо диктатурата, опростачаването и изобщо тоталната деградация на българите. От тези не трябва да остане нищо до 9то коляно.
31
13
 
11
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Любопитно ми е кога Биков пак ще си смени партията/работодателят.Интересно, журналята като попитат нещо хора като Биков, дали си дават сметка, че тоя човек просто работи там. Не изповядва идеи или защитава каузи. И не сменя партия, а работодател.
30
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кого мразят повече, Костов или Бойко. Като че ли себе си.
29
16
 
6
 
! Отговори
Идиоти преди 2 години
Ей, Бик вие сте Антибългари и убийци!Я кажи защо заедно с пътуенашкото ДПС саботирате държавата и обрекохте на студ нас по селата дето се отопляваме предимно на твърдо гориво и цяло лято спряхте дървата,човек няма откъде да си купи а сега гледам пуснали тук таме за над 100 лева кубика!
28
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ ще се завърне по могъщ от всякога, видяхме некадърниците какво могат.
27
7
 
17
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Отишъл Биков да гледа как се тели крава.Застанал зад нея и чакал, чакал ама кравата само се обръщала и като го видела тръскала глава и мучала.Изгубил търпение Биков и рекъл на стопанина дето седял отстрани: А бе чичо, тая крава няма ли вече да се отели? Пък човека си повдигнал каскета и рекъл: Ами зарад тебе не ще, като та види отзад и си мисли, че вече се е отелила бе...
26
11
 
9
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Опорките на Севда издишат. С никакъв преврат меса се набутали, а народът ги избра на редовни парламентарни избори, след като 4-годишния пи Конституция мандат на ГЕРБ изтече. Или искахте Тиквата и Шайката му да управляват пожизнено.
25
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-голямата политическа npocтитyткa в съвременната история.
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, Биков, тъкмо сега ще се разправяте само с шугър момчето, то ще ги отвее, щото сами си го изпросиха. Та по-лесно и енергоспестяващо ще е, де.
23
13
 
9
 
! Отговори
Кравата Милка преди 2 години
Ти за бюрото не се притеснявай, ще вземат хамали, ще го премястят, а пък диалога кпйто водите с въображаеми опоненти, много напомня на шизофрения, или по точно тиквофрения.
22
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биков, още не сме разбрали от теб дали Борисов е карикатура на диктатор или си е баш диктатор. Ту ни кажи, друго не щем!
21
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биков,Биков ,биковете имат повече акъл от тебе ! Разликата е ,че блuжаm сол , а не седалища на някой от Банкя !