Донев: Ще ни сочат, хулят, готови сме за "политическия сървайвър"

Ще продължим да вършим отговорно работата си, заяви той
53
Донев: Ще ни сочат, хулят, готови сме за "политическия сървайвър"
Снимка: БГНЕС

Довчера бяхме 100-то правителство на България, днес сме 101-ото и причината за това е само една - 48-ото Народно събрание не успя да излъчи редовно правителство, подкрепено от стабилно парламентарно мнозинство, каза служебният премиер Гълъб Донев при церемонията, на която президентът Румен Радев представи задачите и приоритетите на новото служебно правителство.

"Имаме опита на първия мандат, знаем какво следва, още повече че атаката срещу някои от нас дори не изчака предизвестения край на 48-то НС.

Още по темата
Ще бъдем обвинявани за провали, ще бъдем сочени за несправяне с реформи, ще носим отговорност за решения, за които правомощия има само НС. Вчера чух какво очакват от нас някои вече бивши депутати. Като първи министър имам правото и привилегията да кажа на българските граждани какво да очакват от нас в следващите месеци", заяви още служебният премиер.

"Ще продължим да вършим отговорно и прозрачно работата, за която сме избрани и назначени. Ще запазим спокойствието и разумния диалог в обществените отношения. Наш приоритет в следващите 2 месеца ще е организацията на честни, демократични и свободни избори, и този път ЦИК може да разчита на съдействие и подкрепа от нас за справяне с трудностите, които се очертават в резултат на промените в ИК, гласувани от мнозинството от депутатите в 48-то НС", добави Донев.

По думите му да си министър втори мандат има едно сериозно предимство - вече знаеш какво предстои и си готов за втория сезон на "политическия сървайвър".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Гълъб Донев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
2
 
! Отговори
позор! преди 1 година
А ти какво искаш бе, Гарване, "птицо проклета"?" Да не бе да искаш да ви галим с перо за безобразията, чудовищната ви корупция, некадърност и наглост на неграмотните "служебни" *** в "служебния ти Гълъбарник, прогизнал от унизителен слугинаж към кремълското чудовище и от национално предателство?! Ега ти наглеца!"
41
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Не на наш гръб!Другари,време е да се омитате.
40
2
 
1
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
Межу дуркин..
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Речите му са малко... ама иначе нито хубо нищо лошо за тях.
38
0
 
3
 
! Отговори
shame on you преди 1 година
БСП вече са като самохвалци, понеже твърдят, че се справят много добре, а в същото време наричат това "политически сървайвър". В политически сървайвър са само герои като Садам Хюсеин, който има най-известния политически сървайвър в света?!?
37
1
 
5
 
! Отговори
shame on you преди 1 година
Този в ляво на снимката трябва да е някакъв анти-гений на военна теория, щом може да избере министър с име като Донбас, където се гърмят украинците. Аз не разбирам, БСП в Украина ли живеят?
36
4
 
7
 
! Отговори
ПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ преди 1 година
ТРУПАТ ПАЧКИ И АДМИНИСТРАТИВЕН ОПИТ.....
35
1
 
5
 
! Отговори
shame on you преди 1 година
e, щом е политически сървайвър, президентът и назначения кабинет, значи може скоро да приключат с реалити "шоуто" и дадат място на други, които имат друга политическа програма от "политически сървайвър"
34
3
 
11
 
! Отговори
Гълъбче, не ме преди 1 година
интересува на какво си готово, за да оцелееш като фактор в политиката. Интересува ме какво ще се случи с нас, хората от народа, дето работим, за да плащаме данъци и напук на политиката ви оцеляваме в българския сървайвър.
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Донев се справя много добре като премиер. По-добър е от Бойко Борисов и Кирил Петков взети заедно. Дано още години остане премиер на България. Пък било то и служебен.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До края на мандата на Румен Радев България ще бъде управлявана от служебен кабинет начело с Гълъб Донев. А до края на президентския мандат има повече от 3 години.
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гълъб Донев ще е най дълго управлявалия Български премиер след Бойко Борисов! И след следващите избори няма да се състави редовен кабинет.
30
3
 
6
 
! Отговори
а преди 1 година
Мани, мани, направо ме хвана жал за вас.
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БРЕЙ, МЪЧЕНИК! ПРОРОК НА БОГ РАДЕВ!
28
2
 
11
 
! Отговори
Народеее???? преди 1 година
Той още не е встъпил в длъжност и предупреждава че ще го хулят!Познайте каква фашистка политика ни чака от тези мерзавци!
27
0
 
4
 
! Отговори
Гъбал Дюнер преди 1 година
"Ееей... Индианецо! Какво ти какоти каза сефщената зурнаа-а-а???" "Моята швищенна зурна, на моити прадидии ми каза чи Садан Хюсийн - избягаа-а-а!" "У ДА ГО НЕЕЕБЕМ!" "У ДА ГО НЕЕБЕМ!" фиииуУУууУуУУТ! "ЯЯяя хухуй! Алей!" "Хей! Хей! Хей! Хей!" <<--- това е истинска песен, ако не ми вярвате, ето ви линк: shorturl.at/gIPW2
26
0
 
5
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . Да сме живи , да сме здрави и все така подиграни . Парите са за нас , а властта си е за вас ! Както е казал поетът : " Подлиз , подмаз на крадците и повече пари за хубавците и жените ! " .
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Взимате заплати и не сте на работа кк0мунисти дд0ллни
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кк0мунисти мръсннииии
23
4
 
8
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Има положителни страни - не взимат толкова кредити, като редовно Правителство.