Борисов: Знаем как да направим България водеща на Балканите, от нас се учеха

Лидерът на ГЕРБ обвини ПП, че лъжели хората
385
Борисов: Знаем как да направим България водеща на Балканите, от нас се учеха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Благодаря на Патриарха, че намери време да ни благослови, същото направи и Вселенският патриарх. Това е, защото, както е казано в Библията, "без Господа нищо не може да се направи". ГЕРБ винаги е подкрепяла религията и празниците и на мюсюлманите, и на християните. ГЕРБ е изградила стотици църкви, манастири и джамии.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на предизборна среща на партията в Бургас, предаде БГНЕС.

Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Убеден съм, че по-близките ми хора до мен, се питат защо и ние не лъжем и не обещаваме. Асен Василев обеща надземно метро между Казанлък и Стара Загора, Кирил Петков - 50 млрд. инвестиции. Те лъжат! И услужливите медии си траят, не разобличават тези лъжи. И ако прибавим 4-те магистрали, 3-те моста, 5-те тунела, лъжата става пълна.

Защо и кой направи така да се страхувате вие, кой ви уплаши така, - аз като дойдох пред 2009 г., започнахме "Меден Рудник", нямаше и Околовръстното за Созопол. Днес мълчите, даже ги и подкрепяте.

Снощи имаше протест пред президентството, имаше над 500 души, но нито една медия не го отрази. Срещу нас на протестите идваха 20 души на протест, и идваха всички медии - е, какво докараха?

Над 3.6 млрд. сме инвестирали за пречистване на водата. В Шумен две станции даже направихме. А ту какво се случи за две години?

Вчера гледахте ли "Панорама" - ако сте, щяхте да сте много разтревожени. Надявам се и американските партньори да са разтревожени как Асен Василев призовава да се докарат първите самолети и тогава да се плащат другите. А как се опълчи срещу американските реактори? И Бойко Василев го гледа и мълчи, вместо да го пита защо е купувал на 300 лв. газа? От 33 лв. при ГЕРБ, на 300 лв. след нас - защо бе, хора, кой така ви уплаши да мълчите?

Защо давахте по 1 лв. на всеки литър гориво да ви се краде от джоба?

"Промяната" просто си лъжат хората. И вие искате да дадете на това да ви управлява - ще ви вземат пак от газа, от тока, от всичко.

Преди 2 г. като идвахме тук с Виктор Орбан, Дейвид Камерън, и гледахме граничните кораби и границите - имаше нула миграция. А какво стана сега? - взеха решение мигрантите от Европа да се връщат от местата, откъдето са влезли. А през Бургас знаете ли колко минават? Почва ли да ви стана ясно като сте изчегъртали мен и ГЕРБ, какво са ви донесли сега? Тепърва проблемите ще ги усещате, особено тук на юг, каза още Борисов.

Въобще не ви агитирам да гласувате - ако искате да оцелеете, трябва да отидете сами да отидете да гласувате. Знам как да направим България водеща на Балканите, всички идваха да се учат от нас, каза още лидерът на ГЕРБ.

Когато няма пари в държавата, е много трудно - кметове се оплакват, че две години нищо не се случва, а хората чакат ли, чакат. Този две годишен лош сън е с огромни последици за нас, непоправими с години наред. Българите не сме бъзлии, а така ви натиснаха, а вие се уплашихте. За радост оцеляхме, защото сега всички очакват на нас, и знаят, че само ние знаем как, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
1
 
2
 
! Отговори
българия преди 1 година
с африкански доходи и на последно място в европа след 12 години управление
265
0
 
2
 
! Отговори
гербаджия преди 1 година
Аре да видим сега кой е по-голям лъжец, шарлатаните от ПП/ДБ, или Борисов, който сутрин ходи по села и паланки да тръби колко са лоши, а вечер ходи по студията на телевизиите да се коалира с тях...???
264
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ми до сега къде беше бе буци ? та сега се сети какво да се прави ?
263
1
 
5
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
Я се разкарайте бе измамници, малко са ви бизнесите на бащите,майките,бабите,дядо ви чрез които крадете, а сега искате и държавата .Изчезвайте негодници нагли Лъжци
262
2
 
5
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Изтерзаните от злоба,омраза ,завист негодници само л,ъжат .Къде сте тръгнали бе ей некадърници, та вие нямате акъл да управлявате държава. България не в квартален плод и зеленчук Я марш,самозабравили се наглеци
261
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахааа голям разбирач си боко евала!
260
1
 
9
 
! Отговори
... преди 1 година
От вас се учат как се краде и унищожава България.
259
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето такъв *** е управлявал България,и резултата е налице- най -бедните в Европа.СРАМ И ПОЗОР !!!
258
1
 
11
 
! Отговори
ГЕрП за 12 години преди 1 година
Опоскаха Бг територията като африкански скакалци. Ама, сега ще я възстановяват. Вместо да висят по стълбовете отново се натискат да лапат.
257
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжата говори и се опитва да прави смислен разговор, но се овъртя горкия направо жалко за всички. Рови неща които не знае, а се мисли, че е уловил нещо.
256
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов, ти си топ мафиот номер едно в България ти срасна държавата с мафията ти направи от България едно мръсно място за живеене където всеки е гневен защото няма справедливост затова хората напускат емигрират защото няма правосъдие защото ти наложи мафиотския модел в България ти уби сума народ целия си в кръв един огромен убиец и си се изправил тука да искаш да те избират ти нормален ли си бе трябва да се в затвора да бъдеш не да се показваш тука да търсиш гласове не щастен жа лък мръ сник загроби толкова живот и дръпна България назад толкова години и още искаш да я дърпаш назад и затова лае
255
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо мутрата не участва в нито един дебат Само лакардии пред платена публика
254
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не скравни името Божие,ти който окраде държавата и си напълни банковите сметки тук и в чужбина с милиардите смъкнати от гърба на простият ни народ,който още ти споменава името.За да гласуват за теб,те са на старата ясла,гълтали тлъсти обществени поръчки и огромното купуване на бюлетини,такава е картината която гледаме по-вече от тридесет години.150 лв. на глас.Пари от народа които магьосникът вади и купува всичко което маже да го облагодетелства.
253
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МОШЕНИЦИТЕ НА РАДЕВ ИЛИ ЗА РУСКАТА колона от рубладжии
252
1
 
19
 
! Отговори
Бокича преди 1 година
Е 12 години ГЕРП на власт що не я направихте водеща? Бат Бойко напоследък все по-зле, говори направо небивалици. Някой да му каже да си пие хапчетата.
251
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП шарлатани + Костовици в действие.
250
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бла, бла, бла, беееее.... овце....
249
3
 
35
 
! Отговори
Бисер Б преди 1 година
Празни думи на един празен човек.
248
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БАЦЕ БОЦЕ,АКО ПУСНЕШ ПО 600 КАЙМЕТА НА ГЛАС ЦЯЛ БУКОВЛЪК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕ!!...
247
1
 
19
 
! Отговори
Дядо от село преди 1 година
Как така водеща ? Та ние сме се последни ?! Брей , нищо не разбирам от таз голяма политика ..ццц!