Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря

Той обвини "Промяната", че назначава ярки политически фигури
Обновена: 22 фев 2024 15:16 | 22 фев 2024 10:02, Камелия Цветанова
159
Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново разкритикува предложения меморандум от ПП- ДБ и коментира, че в него се говори, че регулаторите трябва да бъдат оглавени от експерти, а в същото време назначават на ключови постове ярки политически фигури.

"Сега вече не било меморандум, а подготвен материал, върху който се водят преговори. Ние водим преговори всеки ден, но сега съм разочарован от колегите от ПП и ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа, гласуваха против да обсъдим решението днес, което не е добър знак", упрекна той.

Още по темата
Борисов посочи, че вече се е запознал с предложения документ.

"И това ми е точно като попската работа, където един поп казал: "Няма да гледате какво правя, а ще слушате како говоря", скочи лидерът на ГЕРБ.

"В меморандума пише, че кандидатурите трябва да са непартийни, неярки, а експерти. Те изпратиха депутат от ПП за шеф на КЕВР, а за Петър Петров да не говорим- основен участник в предизборната кампания, депутат от ПП за зам.-шеф на ДАНС – това са им непартийни, прозрачни, експертни", обвини той.

Борисов посочи като пример и зам.-шефът на БНБ Андрей Гюров, който също е ярка политическа фигура от ПП.

"С една дума – чрез своите говорители те пръскат в обществото, че това са някакви експерти, но всичките им действия до този момент показват точно обратното. В МС ние докарахме от близо 15 години работи еврокомисаря за вицепремиер, а те изпратиха за премиер, за финансов министър ярки политически фигури. Сиреч нито един от тези принципи не е спазен, а иначе звучи много добре и аз потвърждавам, че ние се точно за това, но въпросът е, че е както дяволът чете Евангелието", отсече Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБпп-дб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
6
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Борисов използва МВР като банда за мокри поръчки! Този б..оклук е недосегаем от прокуратура и Съд, по някакъв начин ги купува!
127
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На Борисов са добри,само мафиотите.
126
2
 
3
 
! Отговори
Пацо преди 2 месеца
ДБ и ПП са абсолютни лъжци
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колко месеца ще държите тази статия със словоизлиянията на еднокнижника?
124
1
 
4
 
! Отговори
Дедо поп преди 2 месеца
След тази тъпашка изцепка по какво ще ме целуваш?!
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лошото е, че съвпадат интересите и на враговете ни и на приятелите ни, България да е разединена и слаба. Тъй като стабилността на България в нашият регион означава стабилност и на региона. Нали разбрахте.
122
0
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Тогава Борисов ,е начело на групата на "поповете"и то не само по този критерии с разминаване между думи и дела.Не случайно се увеличи броя на "духовниците" с неговите личностни характеристики.
121
6
 
1
 
! Отговори
Аноним преди 2 месеца
650000 българи са ГЕРБ
120
2
 
13
 
! Отговори
vs преди 2 месеца
Нагъл до безобразие. Като кмет оака всичко - околовръсното е тотална щета, подходите към града са непрекъснато задръстени. За града като цяло - по - добре да не почвам! Като премиер - трагедия! Как един път не каза "парите на данъкоплатците", а все "аз дадох", все едно са негови парите! В момента в кйто "падна" се започна - трактори, нотариуси, скандали и т.н. Мафията не може да разчита вече на безхаберието на банкянския селянин! И сега, най - безочливо говори за схеми и корупция! Много нагъл!
119
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПП са руски проект. Чрез Радев и Решетников. Човекът на американците в БГ е Борисов (единствения неударен от Магнитски). Беше пределно ясно, че преди войната, и след войната, ПП защитават руски интереси. И когато американците видяха, че те набират популярност, натиснаха Борисов (с бухалката Магнитски), за да направят про-военна сглобка. И ако не вярвате, направете едно мащабно разследване къде отиват всички тези оръжия, щом напуснат нашата територия. И защо "бавят" няколко БТР-а за фронта.....
118
2
 
8
 
! Отговори
Бай Ганя преди 2 месеца
ТОЛУП Винету! Никой вече не те бръсне за слива!! Сега плюеш по Харвардските ***-,а вечер сядаш в скута им!?!
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Неграмотен, нагъл, лъжлив и крадлив! ВЕрвай му, народе ***!
116
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много ревеш, знак че работите не отиват на добре.
115
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Едно говорят,друго вършат,попска работа казва Борисов,но най лицемерно тича преди избори точно при тези хора,пред които застава в прав ъглъл,кръстейки се целува ръцете им.Тежка демагогия,лицемерие,фалш и т.н.Бог да пази България от такива нейни чеда!
114
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 месеца
Бене,бене....Донът има право.
113
1
 
18
 
! Отговори
леля Пена преди 2 месеца
СТИГА РЪСИ ПРОСТОТИИ,ПРАЗЕН БИДОН ТАКЪВ.ЗА 20 ГОДИНИ САМО КРАДЕ И ОПОСТУШИ ДЪРЖАВАТА.
112
1
 
12
 
! Отговори
мира преди 2 месеца
От себе си ли знаеш за попската работа Това е твой девиз и толкова си свикнал с него че го преписваш на всеки който не ти играй по гайдата
111
2
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 месеца
До Анонимен Много приказва , ама като дойде Галя от посолството и му скръцне със зъбче ,става невидим .Че и турско кафе пие с Делян Магнитски ! Така, че само чалъми и после дълбоки теманета .
110
2
 
6
 
! Отговори
Хе хе преди 2 месеца
До Анонимен И Толупа ,чист като сълза е в бял фрак ,невинен ,незнаещ, в некоалиция ,а ?
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен Присмял се hъrбела от Банкя на щърбеля .Нали е същото миришещо рядко ,рядко ...в коалиция с тях и ДПС -Магнитски .