Britanica Summer Academy - 10-дневен лагер в планината

Часове по английски, чист въздух, без телевизор и компютри
Спонсорирано съдържание | Обновена: 19 май 2012 10:41 | 19 май 2012 09:28,
Britanica Summer Academy - 10-дневен лагер в планината
Снимка: Britanica

Сигурно си спомняте усещането от първото прочитане на любимата си приключенска книга през детството. Можете да си спомните и моменти, в които ви е изпълвало вдъхновение и желание да правите добри неща, както и мигове, в които сте били сигурни, че имате най-добрите приятели на света и че нищо не би могло да промени този факт.

Добавете към тези усещания и истински приключения с планинските експедиции и скаутските занимания, част от нашата програма Outdoor Adventures, състезателният дух на спортните игри и магията на английските вечерни програми.

Не трябва да пропускаме и факта, че това е лагерът на BRITANICA - часовете по английски език са с нас всеки ден в контекста на летния сезон и мястото, където се намираме – планината. Учим за природата, за света около нас, за толерантността, разбирателството, за самите себе си и най-вече за това колко много неща умеем, когато сме поставени в подкрепяща нашето въображение и самочувствие среда.

Ако сте успели да си представите горното, значи вече сте усетили една частица от BRITANICA Summerland. Тя е една от деветте летни програми на BRITANICA, която е предназначена за деца на възраст от 8 до 16 години. От 1999 г. насам ежегодишно екипът от преподаватели, скаути и лекар се грижи за сигурността, спокойствието и неповторимата атмосфера на десетте английски дни в планината за курсистите.

За да бъде планинската ваканция на децата истински пълноценна, телевизорите и компютрите нямат място в BRITANICA Summerland. Те са заменени от разходки в планината, игри на чист въздух, плуване в басейна с минерална вода и увлекателни занимания, включени в разнообразните дневни програми.

Тази година BRITANICA Summerland 2012 ще се проведе в комплекс Катарино, разположен между Рила и Пирин, на 10 км от град Банско и на 3 км от град Разлог.

Повече информация за програмата BRITANICA Summerland 2012 можете да откриете на сайта на BRITANICA Summer Academy, където ще намерите информация и за другите летни езикови програми за деца.


 


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации