Моят дом е моята крепост! Лесно купи и продай имот!

"Продай сам" е иновативна платформа за имоти, която свързва директно купувачи и продавачи
Спонсорирано съдържание | 15 фев 2017 10:20,
Моят дом е моята крепост! Лесно купи и продай имот!

"Моят дом е моята крепост" - основна максима на средностатистическия българин. Българите сме нация от собственици – делът на собствениците е над 96% и е един от най-високите в света. Средно на ден в България през 2016 г. са се сключвали по 626 сделки с имоти, ако вземем за база данните на Агенцията по вписванията. Само в София среднодневният брой на сделките е бил над 72 през миналата година.

Първи приоритет за българина е да придобие собствено жилище там, където се е установил. Имотът е и най-популярната инвестиция след банковия депозит, а в момента е може би дори по-популярна опция заради ниските лихви по депозитите и кредитите.

Покупко-продажбата на имот може да отнеме досадно дълго време, ако към нея се подходи неправилно. Много от случаите на неуспешна продажба са заради две основни причини – лоша първоначална подготовка или нереални очаквания.

Моят дом е моята крепост! Лесно купи и продай имот!

"Продай сам" е платформа за продажба на имоти, която елиминира и двата основни фактора за неуспешен опит за сделка. Платформата е подходяща както за хора, претърпели някакъв неуспех на пазара на имоти, така и за собственици – физически лица или строителни компании, които поради някакви причини не желаят да ползват услугите на посредници, за да реализират имотите си на пазара.

"Продай сам" разполага с квалифициран екип от специалисти по недвижими имоти, професионални оценители, юристи, нотариуси, които осигуряват непрекъсната подкрепа и съвети на всеки един етап от процеса по продажба на имот. Платформата спестява хиляди левове от комисиони и премахва рисковете от натиск за необосновано намаляване на цената на имота и губене на ценно време за огледи.

Клиентите на "Продай сам" могат да избират измежду два пакета с услуги, които да ги подготвят за успешна продажба без посредник. И двата пакета гарантират първоначална консултация и достъп до персонален консултант в областта на недвижимите имоти, консултация с банков служител, висококачествени HDR снимки, 2D архитектурен план на имота и реклама в сайта "Продай сам".

Моят дом е моята крепост! Лесно купи и продай имот!

Клиентите, закупили пакет "Prestige", получават и реклама в най-големите специализирани издания за недвижими имоти, индивидуални брошури, оценка от независим оценител, както и професионален видеоклип за имота.

С помощта на експертите от "Продай сам" Вие ще можете с висока точност да определите цената са своя имот, да подготвите за огледите и сделката, да научите какви документи са необходими и как и в какви срокове да ги набавите, как да рекламирате имота и как да преговаряте с потенциалните купувачи.

Екипът на "Продай сам" осъзнава, че сделка с имот се случва веднъж или само няколко пъти в живота. Ролята на платформата е да информира и подкрепя продавачите в този важен процес от началото му до самия му край.

Няма по-подходящ човек, който да продаде имота Ви, от Вас! Това се доказва и от резултатите от проучване, според което 75% от хората смятат, че да работиш директно със собственика е по-лесно отколкото с брокер. Затова – дерзай, продай сам!


Още по темата: имотипродай Сам
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации