Хитови заглавия и коледни класики в А1 Видеотека през празничния месец

Спонсорирано съдържание | 7 дек 2023 16:20, Красимир Ангелов
Хитови заглавия и коледни класики в А1 Видеотека през празничния месец

През декември абонатите на А1 Видеотека могат да се насладят на селекция от нови филми и семейни коледни класики, които да внесат празничното настроение у дома. Сред актуалните предложения са биографичната драма „Опенхаймер“, анимацията „Костенурките Нинджа: Пълен Хаос“ и екшъна „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“.

Историческият филм „Опенхаймер“ ни запознава с живота на един от най-великите умове в историята – американският физик Робърт Опенхаймер. Сюжетът разказва за неговия личен живот, изпълнен с обрати, както и историята за създаването на атомната бомба – първото и най-мощно ядрено оръжие. Филмът е изтъкан от драматични моменти и красиви визуални ефекти, съпровождани от силната актьорска игра на Килиън Мърфи (в главната роля). Абонатите на А1 Xplore TV могат да наемат и гледат завладяващата история неограничен брой пъти за 48 часа.

Анимацията „Костенурките Нинджа: Пълен Хаос“ е посветена на четирите смели костенурки, преди те да станат познатите ни герои. В нея абонатите на А1 Xplore TV ще съпреживеят историята на младите Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело, които мечтаят да бъдат приети от жителите на Ню Йорк и да заживеят нормален живот на тийнейджъри. За да докажат своята доброта, костенурките решават да поемат на героично приключение, изправяйки се пред армия от мутанти. Приключенската анимация е с българско аудио и сега е достъпна за всички абонати на А1 Видеотека.

"Мисията Невъзможна: Пълна разплата – част първа“ е най-новият филм на известната поредица, която абонатите на А1 Видеотека ще могат да гледат през декември. В нея главният герой Итън Хънт е изправен пред сериозна задача. В най-опасната си мисия досега, Том Круз (в ролята на Итън) и неговият екип опитват да осъществят невъзможното, проследявайки ново, опасно оръжие, а от успеха им зависи дали истината и доброто ще оцелеят.

Освен завладяващи нови заглавия, през празничния месец A1 Xplore TV предлага добро настроение с някои от най-големите коледни филмови класики:

„Артур Коледа“ е от онези щури анимации, които карат всяко дете да вярва в магията на празника. Екшън филмчето показва какво става в Коледната нощ, когато всички деца спят, а дядо Коледа и елфите подготвят техните подаръци. През онази нощ обаче, нещо се обърква и един подаръците не достига до своята притежателка. Тогава непохватният Артур – най-младият син на дядо Коледа, потегля на щура мисия, чиято крайна цел е доставянето на новото колело на малката Гуен. Дали ще се справи с тази сложна задача?

„Гринч“ е анимацията, без която Коледа не може. Познатият на всички герой е кисел самотник, който не обича да бъде обезпокояван по никакъв повод, дори това да е самата Коледа. Когато неговите съседи решават да осъществят най-голямото и шумно коледно празненство, на зеленикавия сърдитко не остава нищо друго освен да открадне Коледата. За целта Гринч решава да се преобрази в самия белобрад старец и да се промъкне в празничната нощ. Пъкленият му план застрашава щастието на целия град, но едно малко момиченце е на път да го обърка.

С разнообразие от жанрове, абонатите на A1 Xplore TV могат да избират от повече от 25 000 сериали и филми, сред които български и чуждестранни заглавия. Хитовите ленти в А1 Видеотека могат да бъдат наемани за 48 часа, в които да се гледат неограничен брой пъти, а изкуственият интелект предлага заглавия спрямо предпочитанията на зрителя.


Още по темата: A1А1 Видеотека
Още от