Първият дамски клуб за практикуване на английски език е факт

Спонсорирано съдържание | Обновена: 27 фев 2024 13:50 | 27 фев 2024 13:44, Александър Попов
Първият дамски клуб за практикуване на английски език е факт

 

English ToGO е първият дамски клуб за практикуване на английски език. В него жените повишават комуникационните си умения и увереността си да се изразяват на английски език.

Клубът е създаден от Ели Томова, преподавател по английски и мотиватор, на тема осъзнат и лесен начин на учене на езика. Всички нейни курсове и проекти помагат на хората да усвояват английския език по креативен начин и да го прилагат на практика в ежедневието си.

Дамите в English ToGO се събират два пъти в месеца в ZOOM, където в приятелска атмосфера, в реално време, водят дискусии на английски език на теми, които ги вълнуват – като пътуване, култура, кариера, семейство и др. Периодично се провеждат мастър класове по английски език и гостуват англоговорящи лектори.

Клубът има затворена фейсбук група за вдъхновение, въпроси, подкрепа, полезни съвети и допълнителни материали по английски.

Членуването в клуба става на абонаментен принцип като до 8 март дамите могат да се включат на преференциални цени с над 20% отстъпка. Първата официална среща на клуба за 2024 година е на 16 март.

Цялата информация за дамския клуб English ToGO може да откриете онлайн тук.


Още по темата: English ToGO
Още от

Спонсорирани публикации