25 години Б.Т.Р.: Бандата свиква феновете в НДК

Рокаджиите ще представят нов албум през март догодина
12
25 години Б.Т.Р.: Бандата свиква феновете в НДК
Снимка: Булфото

Б.Т.Р. ще представят своя 11 албум с голям концерт в зала 1 на НДК на 29 март следващата година.

Концертът ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години. През 2018-та бандата ще отбележи 25 години на сцена, а концертът ще бъде един от гвоздеите им при честването на юбилея.

Албумът, озаглавен "Невидими стени", включва 10 песни с осезаемо завръщане към твърдия звук. Първият сингъл от албума - "Моята сила", вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор.

"Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на тази година. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене", коментира Славчо Николов.

Вокалистът на групата Атанас Пенев сподели, че паралелно с работата по новия албум "Невидими стени", групата ще продължи да се изявява на клубната и концертна сцена у нас, за да радва почитателите на българския рок.

Билетите за концерта на 29 март 2018 г. вече са в продажба на цени от 20 до 60 лева. Могат да бъдат купени на ticketportal.bg, както и в Билетен център НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Klo преди 6 години
Не мога да разбера защо разни мъртви души, ограничени само до "ферари с цвят червен", пишат за неща, които изобщо не разбират. За да си критик, трябва да познаваш творчеството, трябва да го усетиш и тогава да дадеш своето положително или отрицателно мнение. А душиците по-долу, знаят ли въобще що значи "гладен без душа"?
12
0
 
0
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
Имали някоя банда или група да са се запазили или някой да си спомня за някоя банда?!нещо и чалгата умря като куЧИИИИ
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дългия направил най-великия концерт на Балканите за последните 20 години...------------------------------------------Ха ха ха ааааДа, ама не смешно, а е трагично! За 20 години младите се превърнаха в кухи чалгари. А всичко читаво напусна тази държава.Б.Т.Р. имат хубава музика, красиви текстове, а вокалът има хубав, плътен, характерен глас. Имат собствен стил, което е най-важното!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ето и аз съм тук в рубинената кула Превърнат съм напук в кристално огледало, в безропотно стъкло. Но достатъчно било като елмаз и стъкло да се огледа тя, за да я видя аз.Без да мога обич да получа аз живея като птица без криле и навярно няма да сполучиш ти, мое сърце.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там, на хълма в лъчисти небеса рубинената кула издигаше снага. Там отдавна живеела сама жестока, но прекрасна красивата жена. Нощем в мрака в плен на самота аз чакам да я видя, но не чака тя.Но достатъчно било зад високото стъкло да застане тя, за да я видя аз.Тя със своя странен поглед е могла да превръща хора във вещи със сърцa
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ, БЛАГОДАРЯ.
7
15
 
10
 
! Отговори
.. преди 6 години
А защо им е толкова голяма зала? Все си мисля, че и някое читалище ще свърши работа.
6
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3 Щото Наско няма и една стотна от потенциала на Дългия като харизма и пеене, и второ: няма една стотна от парите му, че да иска да направи такъв концерт, както Дългия го направи и който остана най-великият концерт на Балканите за последните 20 години.
5
8
 
10
 
! Отговори
Фреди Меркюри преди 6 години
Това на бай ви Наско ако е рок, то аз значи пея чалга!
4
4
 
15
 
! Отговори
Вземам преди 6 години
Само ФСБ останаха от старите....и БТР..другото е пълен леш..инак за кючеци и *** е пълноол
3
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре , ве! Нали сте голямата работа рокаджиоите? Що не съберете 70 хиляди души на Васил Левски, както "чалгаря" го направи?Знаете ли защо? Защото оня е професионалист, а вие сте едни мишки събрани от кол и въже. Ето затова.
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наркомана Блатечки режисьор на концерта??? WTF? Тия са стигнали дъното от екстази.
1
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви имам рокаджийството, смешници!