Къде няма да има вода днес

Повече информация на тел. 0700 12121
7 авг 2014 08:03,
0
Къде няма да има вода днес
Снимка: архив Булфото

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове и монтаж на клапи в с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9.00 часа на 7 август до 1.00 ч. на 8 август в района на кв. Сеславци, кв. "Кремиковци", с. Яна, гр. Бухово, резиденция "Врана", база "Стройинжект", с. Желява.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Стадион", кв. "Кумарица" се налага спиране на водоподаването  от 9.30 до 13.30 ч. в района на ул. "Поп Боне Найденов", ул. "Стадион", ул. "Хаджи Димитър", ул. "Кумарица".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Шумако", кв. "Симеоново" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Шумако", ул. 80, ул. 82, ул. 77.

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Хайдут Сидер", ж.к. "Света Троица" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на бул. "Вардар", ул. "Виктор Павлов", площад "Крушево", ул. "Коньовица", бул. "Тодор Александров", бул.
"Константин Величков", бул. "Сливница", ул. "Богданци".

Повече информация за прекъсвания на водоподаването на 7 август може да бъде намерена на телефон 0700 12121 или в интернет на адрес www.sofiyskavoda.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари