Къде няма да има вода на 6 февруари в София

Ще се извършват ремонтни дейности
4 фев 2015 15:54, Василия Пейчева
0
Къде няма да има вода на 6 февруари в София
Снимка: Софийска вода

На 6 февруари 2015 г. (петък), във връзка с изграждане на водопроводни връзки до бл. 305 жк. „Дружба“ 2  , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 301, бл. 302, бл. 305, бл. 306, бл. 307.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 301 на паркинга.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 6 февруари 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 48  жк. „Дървеница“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 48

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 48.

На 6 февруари 2015 г. (петък), във връзка с направа на водопроводни връзки и монтаж на пожарен хидрант на ул. „Димитър Манчев“ и ул. „Асен Йорданов“ жк. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Асен Йорданов” от ул. „Ген. Иван Колев” до бул. „Черни връх”, ул. 488, ул. „Емилиян Станев“ №69 А, Б, В и ул. „Димитър Манчев“ №32 А, Б.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев” №69В; ул. „Асен Йорданов“ ъгъла с ул. „Ген. Иван Колев“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 6 февруари 2015 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Земеделска“ кв. „Филиповци“  , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Земеделска“ от ул. „Банско шосе“ до ул. „Земеделска“ №1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Земеделска“№1.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари