"Софийска вода" спира водата в части на столицата

Вижте къде няма да има вода на 4 май в София
30 апр 2015 16:10,
0
"Софийска вода" спира водата в части на столицата
Снимка: Софийска вода

На 4 май 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл.7 жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Брегалница“ от ул. „Партений Нишавски“ до бул. „Александър Стамболийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Партений Нишавски“ ъгъла с ул. „Брегалница“.

На 4 май 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 363  жк. „Люлин“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 361, бл. 362, бл. 363.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на бл. 362.

На 4 май 2015 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хан Аспарух” с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Минзухар“, ул. „Трети март“, ул. „Хан Аспарух“; по ул. „Старата чешма” от ул. „Трети март” до ул. „Боне Хаджибонев”; по ул. „Боне Хаджибонев“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Чучура“; вилна зона „Лозето“; вилна зона „Смреката“; вилна зона „Терасите“; кв. „Мечта“- ул. „Иглика“№3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боне Хаджибонев” ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари