Боян Радев в "Пирогов" – спънал се в паркинг колче на "Солунска"

Легендарният спортист е наранил главата си
Обновена: 18 мар 2019 12:00 | 18 мар 2019 12:00,
70
Боян Радев в "Пирогов" – спънал се в паркинг колче на "Солунска"
Снимка: архив "Булфото"

Световният шампион по борба Боян Радев е приет по спешност в "Пирогов" след тежък инцидент в центъра на София, съобщава boec.bg. Радев се е спънал в паркинг колче на ул. "Солунска", където се намира домът му.

Още по темата


При спъването легендарният спортист, световен шампион от Толедо през 1966-а, е загубил равновесие и паднал, като ударил лошо главата си, получил охлузни рани по ръцете и извадил рамото си.

Свидетели на инцидента се притекли на помощ на 77-годишния борец. Според тях той е изпаднал в амок. Трима мъже го вдигнали и закарали в спешния център на "Пирогов". Боян Радев е останал в болницата два дни, след което е бил изписан за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринАко е от "вашите" хора, няма ли прошка?
57
3
 
8
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Колко много хора измами този "меценат"!
56
4
 
2
 
! Отговори
lekar преди 5 години
4uvstvam se ujasno sled tasi zlopoluka na Boqn Radev i nesravnimo po-zle ot komentarite vuv foruma.Velik Bulgarin,nai-velikiq bulgarski sportist,proslavil stranata ni predi pove4e ot 50godiniDVA PUTI OLIMPIISKI SHAMPION!Nekolkokraten Svetoven shampion po borba.MECENAT!Shampione,jelaq ti ot surce skoroshno ozdravqvane/
55
1
 
9
 
! Отговори
Душко Добродушко преди 5 години
А вие да знаете през 90-те,колко иманярчета изпопадаха на земята,и все с потрошени ръце и крака.Но това са все минали истории,минали и заминали.Така да се каже забравени.Сега само редките екземпляри по частните колекции си спомнят за тях.Нови времена,нови хора.Само Червените Генерали са си същите,макар че редиците са им оредели кат брана царевица.
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората се претрепаха. Ще има смъртни случаи, неизбежно изглежда. Убийците от ГЕРБ не ходят по земята!
53
5
 
4
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Абе, има си хора, дето и на равно ще се пребият! Вече, като не вижда, не може да ходи и т.н. да внимава повече!
52
0
 
9
 
! Отговори
tonygl преди 5 години
Кога ли ще четем, че някой се е спънал в перка на акула на Графа и си е разбил главата в безбройните ръбове на следващата такава.
51
5
 
6
 
! Отговори
A преди 5 години
До Sat 7Точно алкохолиците изпадат в амок.
50
2
 
3
 
! Отговори
FANЪКОВА преди 5 години
Кьоросун ТАБЕЛАТА
49
3
 
10
 
! Отговори
До 49 преди 5 години
Ами отиди на Солунска между Славейков и Витоша, където е района на Боян Радев, и вземи една лупа да намериш колче (тръба) против паркиране високо поне 50 см. После се извини за това, което плещиш. Не случайно доста хора пострадаха от перките на акули по Графа и сега ги махат. Туй случая е подобен.
48
3
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Ареее , червенотиквеничковчета викайте за ОСТАВКА , пфффф !!!!
47
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хм... как пък ще се "спънеш в колче" високо поне 50 см. "да се спъне" човек може в нещо дребно, маклко, която в бързината може да не го забележиш... но "да се спънеш" в тръба, висока 50 см показва наличие на доста промили в кръвта...ал-ко(л)холик! много се сму-че в тая държава , много "слаби ангели" има тълпата, няма никакъв самоконтрол!
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във Виена антипаркинг елемнти не съм виждал, но там съм виждал как са разширили улиците, за сметка на тротоарите, за да се паркира. На много места дърветата са между местата за паркиране.В Париж съм виждал антипаркинг колчета, макар и не много, но там ги слагат непосредствено до улицата по средата на бордюра, а не на половин метър от улицата, както прави Фандъкова с бандата си. Като цяло са рядкост. Има ги на кръстовищата, но там са с друга цел.
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви пък са сега тези паркинг колчета,няма ли разчертани отметки на паркиращите места щом е на улицата този паркинг-платен,неплатен,която би трябвало да е асфалтирана,всякакъв вид колчета са геодезически инвентар за отбелязване на место с нанасяне на отметки за нивелация или бъдещи измения на терена с очертания по някакъв градски проект,но те трябва да са в обезопасена зона маркирана как в строеж и съответно отделена от другите градски терени в съседство с огради,ленти за предупреждени,конуси.
44
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно пиянде го питат,абе къде си охлузи носа така лошо?А той:а мани,мани вчера както си вървях стъпих на бурдюра и нещеш ли тротоара се вдигна от другия край и *** цапардоса по носа.
43
8
 
22
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
На пиян народ колчетата му криви
42
2
 
23
 
! Отговори
признание преди 5 години
До Ветрувианския човекВеднъж най официално заяви по телевизията, че само уискито му до обед е 100 лева!Народен човек - срещал съм го по улици и магазини като обикновен човек
41
8
 
13
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Баща ми така падна и почина на място,удряйки си главата в придържащи те планки на рекламното лого на МакДоналдс пред Булбанк.Няма по некадърни и алчни общинари от герберската шайка.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не баш едно към едно, но за ва лийката т. нар. коме ти ца нервно до червено намекна в интервюта, че на никого не му стигат парите. Под включ ващаи и себе си в том числе???
39
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли хора ще осакатят кметските бонуси . Главния прокурор да се самосезира. Кметовете да върнат откраднатото с лихвите.