Нов клиентски център на “Софийска вода” отваря врати на 1 февруари

Той ще е на бул. "Цар Борис II"” 159 в сградата на Бизнес център Интерпред
3
Нов клиентски център на “Софийска вода” отваря врати на 1 февруари
Снимка: Софийска вода

Нов пети център за обслужване на клиенти отваря врати на 1 февруари (понеделник) на бул. „Цар Борис III” 159 в сградата на Бизнес център Интерпред. Локацията е комуникативна и удобна за клиентите ни от южните части на столицата, а работното време е от 08:00 до 17:00 часа с две паузи от по тридесет минути за дезинфекция на помещението.
 
Новият център осигурява функционално разделение на услугите, за да се спести неудобство, както и времето на клиентите. Той разполага с 5 обособени гишета за плащания на сметки и други такси, за предоставяне на бързи услуги и информация, и за заявяване на услуги, които изискват по-дълго време за работа с определен клиент. Във всички  центровете действа електронна система за поредност на обслужване чрез билети с номера за насочване на клиентите. На екрани се предлага дигитално видео съдържание с услугите на дружеството, съвети към клиентите и актуални новини. Осигурени са и удобни места за изчакване с безплатен Wi-Fi.
 
„Софийска вода“  разполага и с набор от електронни услуги, от които лесно и безопасно може да се възползва всеки на електронен адрес  https://www.sofiyskavoda.bg/default.aspx. Всички центрове за обслужване на клиенти на дружеството спазват строги противоепидемични мерки - осигурени са препарати за ръце, монтирани са защитни прегради, a помещенията се затварят и дезинфекцират по няколко пъти дневно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Здрасти преди 3 години
Мошеници е срамни!!!
2
0
 
2
 
! Отговори
Здрастимаг преди 3 години
Да отворят офис вав Факултета, да видим кой ще им плаща 63
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редно беше да отворят нови офиси. При киселите баби в ЦУМ се чака минимум час.