С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"

Към този час повечето семейства с деца се разотидоха
12 мар 2024 20:42, Нели Христова
244
С бомбички и факли протестират срещу мигрантите в "Овча купел"
Снимка: БГНЕС

Представители на т. нар. младежки организации и футболни агитки хвърлиха няколко бомбички и запалиха факли на иначе протичащия мирно протест на жителите на кв. "Овча купел" в София, предаде репортер на "Фокус".

След като протестът беше официално прекратен от пусналия уведомлението в общината организатор Борислав Тодоров, заради желание на част от протестиращите протестното шествие продължи по бул. "Монтевидео" и стигна до дюнерджийница.

Част от младежите, които са само малка част от протестиращите, започнаха да хвърлят бомбички и запалиха факли, но до по-сериозно напрежение не се стигна и към този момент продължават по пътя си в обиколката на квартала.

Към този час повечето семейства с деца, които в началото се присъстваха на протеста, се разотидоха.

В този момент шествието продължава по бул. "Линкълн", а автобусите 102, 60, 73 и 11 в посока "Младост", "Гео Милев" и други квартали не се движат. Градският транспорт в района е напълно спрян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първо беше точене на средства от центорвете за мигранти. После точене от средства за охрана. Сега се чудят, какво да правят. Ако ще приемаме хора, поне да им даваме условия ... ама и това няма.
191
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бря и оо Варна ги има много ,най вече украинци
190
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво!
189
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марийка: Нашата телевизия и национално радио, национални ли са.Иванчо: Да национални са, но не е ясно на коя националност са. Правят се на интернационални, но всъщност приличат на външни НПО-та.
188
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
До Анонимен ама ка ще ги пратят там ,нали трябва да се работи, щото на село няма магазини като ........ има само нива и каквото сам си изкараш
187
0
 
11
 
! Отговори
Расисти ама преди 1 месец
Друг път. Всеки ден пътувам с метрото до Овча Купел. Тия мигранти , смъ...рдят около тях винаги се образува празно място. Пи...каят в градинките до джамията и по цял ден там киснат...Айде да отиват откъдето са дошли. Като не се интегрират МАРШ
186
0
 
3
 
! Отговори
Песнички пяха преди 1 месец
А дивака преяжда на топло с луканка.
185
0
 
3
 
! Отговори
Как да се оправи преди 1 месец
България с турчин начело преял с власт.
184
0
 
5
 
! Отговори
Играха хорце преди 1 месец
И диваците плющат семкини гледат сеира.Така бежанците станаха 4 мильона с 5000джамии,тец-Варна, КПП-РОСТЕНЕЦ и джамия ПАЛАС на Метко си Гането с частен кей разположен във водата на общината.Партии и порции раздава на населението а народа няма пари за лекарства които построиха България.
183
0
 
6
 
! Отговори
Провинциалист преди 1 месец
До Анонимен> Не разбирам защо ги натрисат тези мигранти в София. Има стотици изоставени села - да ги пращат там!А нас пита ли ни? Решенията да приемате мигранти са приети в София. И пристигат първоначално в София. Дръжте си ги там.Аз като да реша на село да завъдя прасета си ги държа в моята ***, не ти ги пращам на теб в София в твоя апартамент да живеят, нали така?
182
0
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
защо се държат изобщо в лагери връщат се обратно в турция откъдето са дошлиердоган получава пари от европа за това същото важи и за украинците боевете сав една част на страната другата е спокоина няма боеве защо са тука и не си получаватпенсиите тука а трябва да ги издържаме
181
2
 
2
 
! Отговори
Розовият Пират преди 1 месец
Щот Българите са с големи ,ама са си РАСИСТИ!Гарантирано ,че подобни скандали има във всяка една дискотека,почти всяка вечер,само че не от бежанци,а от надарени прости Българи!
180
0
 
13
 
! Отговори
Шебек преди 1 месец
Нашият народ два пъти спира арабите, трябва да го направи отново !
179
0
 
7
 
! Отговори
Хабибито преди 1 месец
София къде сте бе , излезли 200 човека според медиите...
178
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не разбирам защо ги натрисат тези мигранти в София. Има стотици изоставени села - да ги пращат там!
177
2
 
4
 
! Отговори
Белязаният преди 1 месец
До вьрховете на престъпната ерархия в сащ
176
1
 
4
 
! Отговори
Белязаният преди 1 месец
Тони Монтана е кубински бежанец, който отива във Флорида през 1980 г. и си проправя път в организираната престъпност. Тони Монтана е криминален затворник, който бяга от комунистическия режим на Фидел Кастро, прочистващ Куба от престъпници. Първото престъпление, което Тони Монтана извършва на американска територия, е убийството на друг емигрант, нарочен за комунист. Това му осигурява официално разрешение за оставане на територията на САЩ. Впоследствие Тони Монтана посредством убийства, жестокост и престъпления успява да се пребори с конкуренцията на местните американски престъпници и се издига
175
8
 
6
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Да не мислите , че горките хора искат да са тук насилственно депортирани от -бяла дьржаваСглобката ги вьрна обратно в бьлгария от кьдето избягаха
174
2
 
24
 
! Отговори
С тия трабва преди 1 месец
Брутално да се разправят, като в Унгария и Русия. В Унгария ги извлачиха от границата като чували, и си казаха истината - невградима в обществото пап,_лач която паразитира и създава само проблеми. Унгарците не искат да стане като в Германия и Франция. В Русия а гъ_кне някои такъв отр_еп_ляк и веднага го натрошават от бой. Скоро бяха пратили 50 такива мигранти в реанимация, влезли в дискотека и почнали да налитат на рускини, мислели че е като в Германия, ама станало друго, изпочупили ги.
173
0
 
18
 
! Отговори
Г преди 1 месец
Прятелката ми бе жестоко опипвана от дмама такива онази вечер прибирайки се пеша от метрото по монтевидео . Когато кривнала към Иван Радоев а там тъмница веднага и налетели. Обарват и бягат. Но аз ще я пускам сама всяка вечер с нож в ръка дебнещ от храстите. Нека бог ми прости но ще ги ръгам като обезумял.Георги Кръстанов