ЦСКА смаза и Велбъжд

"Червените" победиха с 6:0 кюстендилци
6 сеп 2015 21:15, Анисия Иванова
41
ЦСКА смаза и Велбъжд
Снимка: Булфото

ЦСКА смаза с 6:0 Велбъжд Кюстендил в мач от 5-ия кръг на Югозападната "В" група, игран на стадион "Българска армия".

С убедителния успех "червените" изравниха клубен рекорд – за трети път в историята си печелят шести пореден успех с три или повече голове в шампионатна среща. Настоящата серия включва 3:0 над Струмска слава, Септември София и Ботев Ихтиман и 7:0 над Чепинец Велинград. Тя започна с 4:1 над Литекс в двубой от последния кръг на "А" група през миналия сезон.

Хеттрик в голеадата в Борисовата градина заби голмайсторът на "армейците" Преслав Йорданов. Павел Головодов, Борис Галчев и Владислав Узунов се отчетоха с по едно попадение, а резултатът можеше да бъде много по-убедителен, но възпитаниците на Христо Янев се скъсаха да пропускат.

В класирането ЦСКА е лидер с пълен актив от 15 точки.

Още са срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: футболЦСКАВелбъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Za bate FRIZZiII,.POCIVAJ V MIR IVANE,.,NIKOGA NJAMA DA ZABRAVJA 90,.godini,.istinski armmeec
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 13Идиот смахнат, причината за изхвърлянето на ЦСКА от А група се само една и се казва Бойко Борисов, що не дойде вчера да слушаш какво пеят феновете по негов адресНямало държавна намеса във футобола ли: пари за трибуна Моци в Разград, държавен ТЕЦ спонсор на Берое, пари за трибуна на ЛС, а за ЦСКА преди няколко години собственци мутрите от Титан, всичко под вещото ръководство на ББ, ето затова се пее Бойко п...ст
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гоуеми са бе !!!!!!!!
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски е играл в ШЛ,където Цска не е стъпвала.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам защо се пише за далечни победи на цска преди 50 години,а никой не споменава евроидиотията му с отбори с име на вафла от най-скорошните им участия в Евротурнирите,където срамят България. Всичките им успехи преди половин век дължат на тяхната майка БКП. Когато я няма партията нямат и успехи.
14
2
 
0
 
! Отговори
Цска-БКП КПСС преди 8 години
Престижна победа за комунистическите *** срещу еврогранд аматъори,дето са били на работа преди мача!
13
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 8 години
реда при агитките е наи барз и феновете са готови н се питаме каде лие мвр при левски и цска маи го няма
12
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
е мерси че ми напомняте че играем във В група ;)
11
1
 
6
 
! Отговори
сб преди 8 години
Току що спрях да гледам немощната игра на българският отбор срещу Италия. Срам!!! Споровете на феновете по - долу ме карат да се изкажа. Повече от 45 години гледам футбол. Толкова немощен български отбор не бях виждал /национален/. За смях! Или за съжаление ? И за двете ! Сините и червените фенчета да се обединят и да върнат старата слава на българския футбол! Някога ходех на мач с приятели - левскари! Сега ми е тъжно , че футболът ви раздели. Спрете с дразгите! Обединете се! И ще има футбол!!!!
10
0
 
3
 
! Отговори
онз преди 8 години
До генчоимам един съсед, бесен леевскар. та гледам го преди 20 минути свети с фенерче нещо по паркинга. реших че некой ми е нарязал гумите на амгто , взех и аз един фенер ,с лизам доле и кво да вида...човека търси синьо вино..дано намери.
9
2
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 8 години
Като гледам как се цъкат минуси не мога да повярвам че има още заблудени души които вярват че в България има футбол. И че на някого му дреме за феновете.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА КОЙ МУ ПУКА...ЗАКРИВАЙ
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А т'ва му се казва избиване а комплекси.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тоя Алекси Томов се очакваше ,че така ще направи с цесекато, чудя се само седалките от стадиона как не ги заложи в някоя заожна къща.
5
3
 
4
 
! Отговори
сдф преди 8 години
ЦСКА Титани!!! :)
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малее каква злоба в коментарите . Аз очаквам тези деца да бият и Говедарци подуене като останалите селски отбори
3
13
 
9
 
! Отговори
от анонимен 3 преди 8 години
Не знам какви *** ми лепнаха 2-та минуса досега, ама сте ***. ***, та вдлъбнати! Както се изказа един друг потребител на един друг сайт, да се пише как ПРОФЕСИОНАЛЕН ОТБОР разгромил АМАТЬОРИ е все едно да се съобщава новина как Кобрата е премазал 13-годишен от бой. Схващате ли бе, червени ***?
2
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като се гаврят така със съперниците си в скромната "В" група, как очакват някой да се съобразява с тях, както се оплака един от червените шефчета???Браво на вас - ходете и чупете рекорди във великата В група колкото си искайте! Само че с такива разгроми на противници далеч, далеч под класата ви, никой няма да ви уважава повече, освен най-*** ви и наркоманизирани фенчета.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що не се пробват с УЖАС -присово!!!