Атанас Божилов срази Правашински на SENSHI

Една от ключовите срещи се игра по правилата на К-1
26 окт 2019 22:08, Александър Попов
8
Атанас Божилов срази Правашински на SENSHI

Атанас Божилов победи коравия беларусин Павел Правашински на четвъртото издание на SENSHI. Една от ключовите срещи се игра по правилата на К-1 в категория до 75 кг.

Състезателят на клуб „Самурай“ започна много уверено мача и пласира страхотен ляв прав, който разтресе Правашински.

Още по темата
След всеки опит за удар на беларусина Наката веднага скъсяваше дистанцията и контрираше. В средата на първия рунд той записа и две много мощни комбинации, за радост на варненската публика. Без съмнение частта отиде на сметката на Божилов.

Вторите 3 минути стартираха с брутален хай кик от страна на Божилов, който прати в нокдаун Правашински. Беларусинът показа воля и се изправи, но следващите секунди бяха много тежки за него. Преди битката той отправи видео послание на българина, но капитанът на националния отбор му отговаряше на ринга. Вторият рунд също бе взет от Атанас Божилов.

Заключителните минути преминаха под тоталната му доминация. Наката показа изключително богат арсенал от удари, определен от водещите като „наказателна акция“, и заслужено триумфира на ринга на SENSHI.

Наградата и купата му бе връчена от легендарния трикратен шампион на K-1 Петер Артс.

За дебюта на SENSHI на един от популярните родни ММА бойци и многократен шампион Александър Евстатиев срещу световния шампион по киокушин от Казахстан Андрей Котов - четете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: SENSHIАтанас Божилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Некви къртуняци се млатят.
2
2
 
0
 
! Отговори
Косю преди 4 години
От тези псевдо бойци ще стане добри таксиджии или автомонтьори. То голямо тръбен за това сенши а никаква публика. Сега кой ша плати хонорарите от по 200 лв на тези селски биячи???
1
2
 
6
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Кат пишете от 2 месеца за тази пародия на гала вечер, продадохте ли поне 100 билета ве смешници?