По-различен от другите, BetMarket идва в интернет

Обновена: 14 ное 2022 14:57 | 14 ное 2022 14:16, Красимир Ангелов
По-различен от другите, BetMarket идва в интернет

BetMarket сам определя себе си като иновативен онлайн букмейкър. Смело твърдение, което ще потвърдим с няколко факта в следващите редове.

Нека стартираме с историята на компанията. Тя ни е позната вече 25 години. Точно преди толкова бе отворена първата Bingo Nova зала. Последваха още няколко бинго зали из цялата страна, а в последните години към тях беше добавено и солидно разнообразие от слот предложения. Преди три години, брандът предприе ребрандиране и обедини 5-те си обекта из цялата страна под едно и също име – BetMarket Bingo and Slot.

През ноември пък, компанията получи официален лиценз от НАП и в най-скоро време ще предложи услугите си онлайн на Betmarkеt.bg, добавяйки и колосално разнообразие от спортни залози в богатото си портфолио.

Защо иновативен?

Тази дума звучи доста претенциозно, особено използвана за пазар, където конкуренцията вече е съставена от цели 12 играчи или 4 пъти повече, спрямо 2020-та. В такава среда е наистина доста трудно да се предложи нещо, което останалите сайтове не са разработили. BetMarket обаче се обръща към своите корени и залага на добре познатата ни игра на Бинго.

Тук вече усещаме доста скептични погледи. В крайна сметка, тази игра е популярна у нас само сред по-възрастното население. Не само това, Бинго трендът сякаш е отдавна загърбен, а българските пенсионери се преориентираха към търкането на билетчета.

Това може и да е факт, но далеч не кореспондира със световните тенденции от последните години. Най-новите проучвания в сферата показват, че основните бинго потребители в света са младежите от поколението милениъл, които съставят около 40% от онлайн играчите на Бинго. Играта се възползва перфектно от технологичните иновации и вече предлага много по-интересни типове игри и възможности за забавление.

Доста онлайн сайтове са достигнали пределен етап на развитие и търсят всякакви иновации за да включат по-млади хора в кохортата си от клиенти. Електронни спортове и слот игри, вдъхновени от стандартните видео игри, дълго време опитваха да привлекат младото население. В крайна сметка обаче, последните поколения от пълнолетни хора намериха своя хазартен стил именно в старата и леко позабравена игра на Бинго. Или поне такова е положението във Великобритания и САЩ.

У нас бинго масите са скрити на последните места в лайв каталозите на различните сайтове. Точно това смята да промени BetMarket онлайн, който залага на Бингото като основен елемент в своята страница. Тук то получава напълно еднакво внимание, каквото е отделено и на другите две основни селекции – спортни залози и казино игри.

Първите маркетингови съобщения на Бет Маркет обещават още супер разнообразни спортни селекции с максимално добри коефициенти и възможности за залози на живо. Налични ще бъдат и някои от най-популярните провайдъри на слот игри (даващи достъп до стотици различни слот предложения), идващи с два огромни прогресивни джакпота. Към тях се прибавят персонални промо оферти, бонус игри и много други подобни. Бинго селекцията пък разполага с два уникални джакпота, предлагани единствено на страницата на BetMarket.

За доброто изживяване на хазартните фенове спомага и офертата за коефициенти на максимум и залози с нулев марж. Имаме и възможност за затваряне на залог и персонално съставяне на такъв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase