Содом и България: Полски ученици на секс лагер по BG Черноморието

Тийнейджърите си имали и тарифи, разхождали се голи из хотелите
10 юли 2017 19:42,
94
Содом и България: Полски ученици на секс лагер по BG Черноморието
Снимка: Newsweek

"Милувки 20 евро, полов акт - 50 евро" - с такава тарифа-цитат излиза полското издание на "Нюзуик" в репортаж за летните лагери на полските тийнейджъри, които през ваканцията пътуват организирано предимно до България. Очеркът е продължение на "Содом и България", разказ за нравите на 15-16-годишните ученици по време на черноморските почивки.

Работата в България изправя косата на Малгожата, харцерка или по нашему скаут с дългогодишен опит, която през лятото пътува с ученици на летни лагери като възпитател или ръководител. През тази година пани Малгожата е на Златни пясъци и всяка вечер на всеки два часа си събира групата и проверява подопечните си дали са трезви. Групата тъкмо трябва да ходи на дискотека, пред дискотеката царят шум и хаос. Група младежи от спортния лагер са се качили на неработещия кран за бънджи скокове, всички са пияни, повръщат отгоре, а отдолу деца им ръкопляскат.

Малгожата иска да се обади в полицията, но ръководителят на спортната група я укротява: "Не се месете, това не е вашият лагер!"

Пред "Нюзуик" жената решава да се намеси във всички лагери накуп и да разкаже за дивите оргии на гимназистите и най-вече за това, че възпитателите, туристическите агенции и родителите сякаш предпочитат да не знаят за случващото се.

В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След полунощ бягат на плажа. Пани Малгожата си наглася будилника и в два през нощта е на брега. Прибира обратно 150 деца, не само от нейната група.

"На дискотеките пият, наливат си водка в колата, имат таблетки, които неутрализират миризмата на алкохол и не мога да ги изловя", признава възпитателката. Случвало се е преди в Слънчев бряг да прибере на учениците бирата, но ръководителят да върне бутилките обратно. Защо? Нито едно туристическо бюро не иска да се разчуе, че ограничава поведението на лагерниците, защото никой няма да иска да отиде на почивка с тях, ще загубят клиенти.

Във форума на полския интернет портал Onet.pl тийнейджъри твърдят, че възрастта не е пречка, за да им налеят алкохол в българските дискотеки. Резиденти на полски туристически бюра признават пред "Монитор", че има случаи, когато местните туроператори организират за 14-16-годишни ученици фолклорни екскурзии с дегустация на вина и... на ракия.

Шоуто започва още с тръгването от Полша. 15-годишна ученичка запалва цигара в автобуса. Шофьорът отбива и моли да я изгаси. На момичето не му дреме. Екскурзоводката Алдона, която има 10-годишен стаж в бранша използва трик - звъни на високоговорител на 112 и се свързва с пожарната. Обяснява какво се случва, дежурният в пожарната бързо се ориентира и блъфира, че заради пожарна опасност сега ще изпрати екип и родителите на момичето ще трябва да платят 20 хиляди евро за покриване на разходите за акцията. Останалите деца я карат да изгаси, за да не им разваля почивката.

След границата всички спирачки на децата са освободени, а лагерът се превръща в упражнения по липсващия в училище предмет "Сексуално възпитание". Две момчета се хващат на бас, че ще обезчестят поне няколко съученички.

Спят заедно, играят на бутилка, понякога свършват без секс само опипване и целувки. Хит са общите душове. От няколко години е модерно да се разхождаш гол/гола из хотела. Или пък да си с мини без бельо и да седнеш предизвикателно. "Не сядай така!" - направила веднъж забележка пани Малгожата. "А кво, завиждате ли ми?" - отвърнала девойката.

Според "Нюзуик" и пани Малгожата не става въпрос само за провокация, а и за прелъстяване на клиенти. По време на лагерите послушните гимназистки печелят пари със секс. Местните са се научили, че могат лесно могат да си намерят нещо към 21-22 часа край хотела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХаххХАХХХАхХАхахахаххаа - поляците били добре. Я отиди в някой хотел в Западна Европа и всички, без упрвителя са поляци, на които им трябва преводач. Нищо против хората, но икономически, не са много по-добре от България. Цените са им двойни, което ще рече, че 450 евро, са като минималната в при нас. Имат същите изпълнения с подкупи и прочие, като при нас. Но пак - смешно е.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О хайде, ще речеш, че забравихме, как го радавахме на слънчака, когато бяхме на по 20 години. Сег има и за горзните да се пробват.
68
1
 
5
 
! Отговори
опуках 2 преди 6 години
Точно пък полякините там долу са чисти като сълза! И като държава са много по напред и като стабилност и подкрепя от Америка ,няма един ***.Хавел 45г. ги ваксинира редовно докато тук демократите от БХК и Сoрoсoвитц създадоха армията на Чингиз Хан. ще правят каквото си искат децата платили са ще свири музика.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дори и в "Двама мъже и половина", Бърта препоръчва на миардера, ако иска качествен секс да си хване полякиня. За комунистите секса е единственото нещо, за което не трябвало да се чака на опашка.
66
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основните проблеми на "красивите" полякини са изключително ниската хигиена и полово пр/е/о/даваните болести.
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смейте се вие на поляците, може да са всякакви, обаче при тях роми няма, населението е чисто над 98% са поляци, говорещи полски, католици са, добре са икономически, за разлика от нас, не си затриха индустрията и селското стопанство, а ги развиха, аборти няма, полякините имат по няколко деца, а поляците бачкат здраво.А ние тук сме полуциganskaнация,без икономика, без индустрия, без селско стопанство, без бъдещеа смейте се
64
0
 
3
 
! Отговори
Mumun преди 6 години
Mashallah...hubavka reklama na christianska Polska!
63
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
Поне на мен ни звучи по различно отколкото когато аз бях тинейджър. Даже и националността си е същата.
62
6
 
2
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Aman be .......vie Bolgarite i Bolgarkite kako po arni da ste Ajde ostajte tamu neka se rabotaat Poljakinite za toa se dojdeni na ova gorestina mora taka.....
61
3
 
3
 
! Отговори
pan tadeush преди 6 години
Водете ги на църква веднъж седмично и им минава. Или си назначете ксендз в хотела. Веднага стават мирни, послушни лицемерни и политкоректни, както под сянката на Качински у дома.
60
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко, искам и аз!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tazi statia v Polsha e ot 2014, 13 July. ;)
58
2
 
21
 
! Отговори
Кошмар! преди 6 години
Това не е само при поляците. На всички пишещи по-долу, ще кажа, че и вашите деца ходят по лагери и се държат по същия начин! Тинейджъри! В такова време живеем, без морал. Та хайде да не плюем чуждото ми да си погледнем нашите! Те не са по-добри! Нагледахме се на клипчета тази година, на отнешение на ученички към учители и т.н.
57
0
 
5
 
! Отговори
? преди 6 години
До ГАДОРЯНниМфоманка, а не ниНфоманка
56
4
 
17
 
! Отговори
крутки ноги преди 6 години
Как една полякиня не видях с къси и криви крака като нашенските грозотии? Това го забелязваха и питаха самите полякини.
55
3
 
26
 
! Отговори
хубавото си е хубаво преди 6 години
Докато нашите българки се правеха на девици, полякините ни се радваха!!!!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека излезем със статия, че тъй като сме гостоприемен народ сме склонни да си затворим очите за някои от националните особености на нашите гости, но ако прекалено започнат да правят проблем на местното население - органите на реда са безкомпромисни!
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 евро е скъпо!!!!!!!искам за 10 евро и обслужване цяла нощ :D
52
0
 
5
 
! Отговори
voin ot zapad преди 6 години
etika bol , moral nikyf :DDDDDDDDDD
51
1
 
57
 
! Отговори
Защо ли ми се.. преди 6 години
.. струва, че заглавието се опитва да внуши идеята, че именно България е виновна за содомизирането на пречистите полски ученици? А истината в такива случаи е проста - ако един човек е лошо възпитан и с нисък морал, където и да е по света - той ще си е такъв. Като причината за този нисък морал, за това, че младите поляци в една значителна част са пияници и ***, е във възпитанието, получено в родината! Полша, апропо, се дуе като строго католическа страна...Смях!