Старосел пропищя от заселили се роми, пиели и викали по цяла нощ

Според кмета общо 100 души от Сливенско буйстват по нощите
14 юни 2019 12:40,
79
Старосел пропищя от заселили се роми, пиели и викали по цяла нощ
Снимка: архив "Булфото"

Близо 100 роми от сливенския регион са решили да се заселят в района на хисарското село Старосел. Те се напиват и създават проблеми с постоянни скандали и побоища, алармира кметът на селото Матея Гудев, съобщава "24 часа".

Още по темата

38-годишен ром нападна леля си с моторен трион на сватба

Миналата нощ е била доста неспокойна. Според неофициални данни трима от ромите са ранени след пиянска свада. Новоземците са решили да изкарват прехраната си в района с дървосекаческа дейност.

Кмаетът разказва, че преди месец ромите са пристигнали и се настанили в колиби от найлон в покрайнините на Старосел. По цяла нощ се наливали с алкохол и вдигали врява. Местните жители били вдигнали ръце от тях и настояват да напуснат селото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Изчезваща преди 4 години
Всичко е много просто. След заличаване на основното население и заемането на негово место от .........се появява една епидемийка от типа на разните грипове и остава свободна територия.
52
1
 
9
 
! Отговори
Борето от Б. преди 4 години
Защо се чудите бре, социала им върви, к'во друго да правят освен да пият и викат?!
51
1
 
11
 
! Отговори
ToPhD преди 4 години
Жалко, а Хисаря е приятно градче. Скакалците идват....
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bg parlament e palen s teroristi na bg darjavnata hazna...
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да вървят в София. Там има много баакър и железо
48
3
 
24
 
! Отговори
Али Баба преди 4 години
Те това са консуматори , цели дни само пиене , ядене и забавления в кревато , бугарите да работят на Баце милите избиратели
47
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа не така! БХК няма да допусне това! Това е дискриминация на етническа основа. Ромите имат права и те трябва да бъдат защитени. А вие, българите нямате права, нищо че сте си у вас.адвокат" Нам КойсиБХКП.С.На нас пари ни плащат да ги пазим, ей!
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
na oryjieeeeeee!!!!
45
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромите си имат генерал, .и макар без академия ..името Му е Борисов
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 47Казионните историци имаха задача да докажат, че славяните са били най-многобройното племе, живяло по нашите земи, а останалите са били само някакви дребни групи - малко траки, малко прабългари, още по-малко кумани и печенеги и т.н.Ти сам се досети защо им е била поставена тази задача. те са я изпълнили, възнаградили са ги с титлите "професор" и "академик". И като са се видели силни на деня в няколкото исторически институтчета на БАН, напълнили са ги със свои роднини.И те така!
43
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там нали има древно светилище?Е, тогава значи няма да е чудно, ако някоя нощ духовете на предците ни възроптаят и накажат пияниците така, че още преди да съмне, те да са се изселили.Пък после БХК нека да доказва духове ли са били или някакви други. В тъмното не се вижда.
42
1
 
14
 
! Отговори
Винету и страната преди 4 години
на команчите--Винету ще се осети чак кога вожда,, Трещящата резачка,, го набара неподготвен по бели панталонки защото от укреплението си там високо вижда само до София и хич не му иде на акъла да си отмести погледа от оядените бизнесменчета и охранители и да види какви брадати чорлави жилави с кървясали очи същества са вперили поглед в неговите дувари...
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не Вярвам че траките са изчезнали хей така както го обясняват българските казионни историци.
40
16
 
5
 
! Отговори
Трак или Ром преди 4 години
В Старосел са погребани прадедите им. Не ги закачайте.Като гледам от фреските между траките и днешните им наследници голяма разлика няма.И моля , пишман археолозите да спрат да разравят и плячкосват гробовете на дедите им.
39
2
 
11
 
! Отговори
иманярство и неза-- преди 4 години
конен добив на дърва и билки--видиш ли някой способен да работи е от тези--е трябва да има и някой квартален къде кмет ,кметски наместник ,горски--НО разбойниците са повече дори и без свежите попълнения от Сливен---който са разквартирувани не само в Старосел има ги на много места в околностите на такива села и ТО от МНОГО години ако не знаете да ви кажа...сега просто ксе разчу за Старосел--там над Старосел има едни местности Бяло камене сигурно незаконната сеч е някъде в онези и понавътре по-дъл
38
0
 
25
 
! Отговори
da преди 4 години
така се започва - първо под найлони, после бараки, в един момент схлупена къщурка и на края - хоп узаконяване, улици и всякаква инфраструктура.
37
2
 
16
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Ще търпите бе......!Нали сте "социална държава"....Така пише и у Конституцията!!!!Нали, такава ви я написа БСП!!!!Кво ревете , сега като магарета.
36
2
 
22
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"По цяла нощ се наливали с алкохол и вдигали врява. Местните жители били вдигнали ръце от тях и настояват да напуснат селото."Има една програма,създадена от неолиберални и демократични организации под егидата на САЩ и ЕС за постепенно изселване на българите от България и за премахване на българският етност.Целта е създаване на територия,населена от население без историческо минало,удобно за манипулиране.Разбира се в това мероприятие участвуват под различни форми всички демократични правителства
35
1
 
20
 
! Отговори
Кина преди 4 години
Какво чака полицията ?! А така наречената правосъдна система ?! В Карлово няма ли поне една бойна единица за ги озапти тия *** ?!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
na boja za obuvki i tolkova!