Ден на траур в Твърдица за загиналите край Хаинбоаз

В катастрофата загинаха баба, дядо и двамата им внуци
18
Ден на траур в Твърдица за загиналите край Хаинбоаз
Кадър: bTV

Днес е обявен ден на траур в община Твърдица в памет на четиримата загинали в жестоката катастрофа в Прохода на Републиката – Хаинбоаз преди два дни.

Тогава две коли се удариха челно, а едната изгоря напълно. починаха пътниците в нея - баба, дядо и двамата им внуци.

Още по темата
Погребението на жертвите е днес. По желание на родителите, загиналите ще бъдат заедно, както са посрещнали смъртта си.

Шофьорът на другата кола - украинският гражданин Виктор Кулчу, бе арестуван и получи постоянна мярка за задържане под стража. Беше му повдигнато и обвинение за причинената смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя украинец е директно за разтрел.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още по времето на баба Бъч нещата тръгнаха назад в МВР, никакъв реален контрол на пътя.
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПП ГЕРБ - видими резултати.Тия дето карат с 60 на ограничение 50 видяхме, че ги глобявате, а убийците на пътя, тях кога ще ги накажете господа полицаи? На Путкинден, нали?Всичката ви работа е пушилка и отчитане на дейност и стъкмистика и лъжи.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Ушев седи в патулката, пърди и отчита "резултати" на хранилката с ограничение 50.Машалла - и вълкът сит и агнето цяло.Ушев - първенец, с много фишове, а наркомани, пиянки и всякаква *** си карат без някой да ги спира и контролира.
6
2
 
1
 
! Отговори
Wlvrn преди 4 години
То като нащи schumacheri няма никаде все са правят на големи шофюри и тарикати на пътя 4 жертви какво е това *** такъв
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те катаджиите ясно че са виновни Но къде сме ние , гражданското общество - мрънкаме пред компютрите Само за това ни бива българите Виждате какво правят украинците или руснаците - търсят катаджиите нарочно къде се крият , снимат ги на видео и ги карат да си вършат работата , да следят за безопасността Нашите катаджии са такива защото ние ги направихме такива с бездушието си Нищо не става от нас
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОчитеАбсолютно си прав!Стигнало се е до там, че катаджиите с години нямат спряна една кола, само ел. клипове с камерата и актове от ПТП-та.Пияни, дрогирани си карат, никой не ги спира, докато не убият някой.Това не е контрол, а пълнене на парийната каса на ГЕРБ.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Ушевия Педрас седи в патрулката на хранилката и цъка ел. фишове на безумни ограничения, а народа го изпотрепаха пияни, дрогирани и неправоспособни психопати. Важното е "резултати" да има.
2
2
 
25
 
! Отговори
Очите преди 4 години
Айде пак асфалта виновен. Точно там, където е бил сблъсъка настилката е много добра, а за нашите стандарти си направо перфектна. Полагана е преди десетина години при големия ремонт на пътя. Но пък точно там има една хубава права, дето карат с над 200, ама yшев никога не съм го виждал да се скрие някъде там. Те дебнат на безумното ограничение 40км/ч, около километър преди Гурково.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4 Тази кариера е Дядовската кариера.Така и викат.На времето целите рудници са послани с нейн материал .И беше държавна кариера тогава.А сега едва ли е вече.