Началникът на интензивното в Пазарджик е заразил семейството си

Детето и жена му са с положителни тестове за коронавирус
Обновена: 8 май 2020 18:11 | 8 май 2020 10:52,
1
Началникът на интензивното в Пазарджик е заразил семейството си
Снимка: БГНЕС

Детето и жената на началника на интензивно отделение в МБАЛ-Пазарджик са дали положителни проби за наличието на коронавирус.

Още по темата

Д-р Димитър Иванов е предал заразата на семейството си. Междувременно стана ясно, че са потвърдени нови три случая на  COVID-19 в Пазарджик. Положителни са пробите на лекар от Второ вътрешно отделение и медицинска сестра от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, както и на 7-годишно дете.

И тримата новозаразени са в добро общо състояние, поставени са на домашна изолация. Заразените медици в МБАЛ-Пазарджик са общо 12.

От днес многопрофилната болница е под засилено полицейско наблюдение, съобщава БНР.

Полицейски автопатрул ще извършва обход на територията около и в двора на многопрофилната болница в Пазарджик, като оказва съдействие при необходимост на екипите на Спешна медицинска помощ. Полицейските служители ще следят да няма струпване на хора, и дали хората, намиращи се в близост до спешното отделение носят предпазни маски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странно!А д-р Дариткова никого от домашните си не е заразила и никого от пациентите си. Обаче самата тя много се е мъчила. Ооо, много!