Нова версия за боя във Видин, говори една от обвиняемите

Валерия Валериева беше пусната под домашен арест
22 май 2020 12:40, Ния Христова
57
Нова версия за боя във Видин, говори една от обвиняемите
Снимка: БГНЕС
Мярката на жената, която беше сред задържаните за побоя над семейството във Видин, беше променена на домашен арест, а останалите трима остават зад решетките за постоянно, съобщи Нова тв. 
 
Инцидентът се случва в светлата част на деня на централно място във Видин. Четирима души нападат мъж, докато той държи двете си деца на ръце. Бащата е бит с бухалки, които по-късно бяха намеренит при нападателите от полицията. 
 
"Боят продължи около 4-5 минути. Цялата ми глава беше надута. Гърбът ми е в синини", обясни пострадалият Владимир Скорчев.
 
"Аз изпратих моя син да ми купи лекарства. Той е спрял автомобила си, а Владимир е отворил вратата и го е ударил без нищо. Аз отидох като майка, заедно с мъжа ми, за да проверим защо детето ми е било набито", разказа  Валерия Валериева.
 
Обвиняемата твърди, че набития мъж не е бил с дете на ръце. "Детето беше в колата и той го свали долу нарочно", допълни тя.
Още по темата
 
Валериева първоначално казва, че не знае откъда са се появили бухалките. "Не сме били с бухалки. Те са били в колата ни. Взех ги, когато видях, че мъжът ми е повален долу на земята. Племенникът ми по случайност минава и вижда как сме бити", описа ситуацията обвиняемата.
 
Тя твърди, че семейството й не е отишло там, за да се бие. "Посред бял ден? Има и камери. Отидох като майка да попитам как може синът ми да яде бой. Иначе, да, в колата ми има бухалки. Ходя с тях, защото се плаша, а не се бия. Аз не мога да го бия, а той е пребил мъжа ми като куче", допълни Валерия. 
 
"Не съм отишла да нападам. Бях там като майка, която пита защо синът ѝ ял бой", заключи жената. 

57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има едни роми, някой дори светлооки и русоляви се правят на българи, което е най лошото, че заблуждават много наивници. Хора внимавайте бе. По делата ще ги познаете. Освен че крадат, налитат на бой и лъжат, много успешно лъжат. Отличителна черта е че те са задружни, обикновено на групи, а не като българите индивидуалисти. Ромита винаги са в група, това ги отличава и винаги се поддържат с лъжи и измами-
39
0
 
3
 
! Отговори
Силвия преди 1 месец
Това нагли рими който се занимават със джебчийство и престъпна дейност със множество условни присъди .във затвора им е мястото .
38
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Записа го има в интернет, вижда се как глутницата го обгражда и започва да го удря в тила и той изпуска бебето.Вижда се как мърлявата *** дала интервюто посяга на Кристина и я удря в лицето докато тя носи другото бебе в ръце.Съветвам ги тия да се изселят докато е време.Видин не е Катуница смотаните власи търпят търпят па накрая изколят све.
37
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво стана с НАП ще провери ли бизнеса на м..........та фамилия? Плащат ли си всичко или са на социални помощи ? Ако беше някой българин до сега да са го разнищили от проверки
36
1
 
16
 
! Отговори
Рашо преди 1 месец
Пиян ром -- " Вървя си по улицата и изведнъж тротоара скача и ме удря по главата"
35
0
 
18
 
! Отговори
Mda преди 1 месец
От прокуратурата дали са чували за лъжепоказания и дали ще повдигнат и такова обвинение.
34
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИМА ТАКАВА ПОГОВОРКА-"ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА РОМКА"
33
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това нещо ,със сини венци,лъже сякаш е от Бангладеш.Ало,Прецедента Радев,вземи си стегни малко избирателите бре,срамоте е
32
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Колко дават за лъжесвидетелство"

Подсъдимите, оказа се, могат да лъжат колкото си искат и това закона го позволява. Свидетелите - не им е позволено и носят наказателна отговорност...

Това го тазбрах чак като влязох в съда, като питърпевш, а обвиниемите лъжрха толкова откровено, че сами се оплитаха в лъжите си... И нищо не може да им направи съдията, освен да не им зачете показанията като непоследователни и противоречащи на всички други факти по делото...
31
0
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
индииски напеви те са лъжци и побоиници по генезис всички с мотиката и в
белене или където има нужда от работници
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ужас очаквах по смислен разказ, а този е от типа току що го измислих, ок но мина време би било редно да редактира разказа си така, че да е поне смислен и малко по издържан.
29
0
 
25
 
! Отговори
Romske bajke преди 1 месец
''Племенникът ми по случайност минава и вижда как сме бити"-Видин не е много голям град, но тази СЛУЧАЙНОСТ е много съмнителна.
28
0
 
18
 
! Отговори
преди 1 месец
интересно че в този сайт позволяват да се пише думата комунист, а другата дума ци г а нин винаги крият
27
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези лъжат като дърти кyмyнисти. Нали са от една семка.
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези лъжат като дърти герберуги. Нали са от една семка.
25
0
 
17
 
! Отговори
Г.Т. преди 1 месец
Изказа на тази жена ми напомня на:

"С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент.
Една вечер звъни вратата. Звънеца ***.
Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра.
Абстрахираха децата. А чувекъ го нема.
Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно..."
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Аз да питам 21
"Колко дават за лъжесвидетелство?"
Да си чул някой някога в България да е съден изобщо за лъжесвидетелство?
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АБВ 18
"Някой, някога да е чувал индиец да каже истината, ако е виновен?"
Чух ВЕДНЪЖ, и още как! За европейскету избори миналата година провеждаха интервюта в една индийска махала и на въпроса за кого ще гласуват, двама отсякоха: "Ми за Радев!"
22
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Караме си начи черния джиБ, вътре сме няколко бабанки, и един с две деца като ни изскочи, като ни спря - извади ни бухалките от багажника и ни ги сложи в ръцете. А ние не искаме, дърпаме се. И ония,жфанал двете деца и си блъска главата в бухалките ни, гърба в краката ни. Фана ни страх, прибрахме си бухалките и избягахме, даже без да повикаме бърза помощ, а ония лежи на земята и си кърви кротко...

Ако съм съдия, след такова обяснение - директно макс присъди, колкото може, със строги режими...
21
2
 
32
 
! Отговори
Аз да питам преди 1 месец
Колко дават за лъжесвидетелство