Протестите са справедливи, коментира Нинова от Бузлуджа

БСП отбелязва 129 години от социалистическото движение в страната
1 авг 2020 17:36, Петя Славова
98

Протестите и политическата ситуация коментира и лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя направи това от връх Бузлуджа, където Българската социалистическа партия отбелязва 129 години от организираното социалистическо движение в страната.

"Ние подкрепяме протестите - те са справедливи. Радваме се, че най-накрая хората се освободиха от страха си и от апатията и свободно излизат на улицата и изразяват мнението си. Нашата позиция е оставка на правителството и предсрочни избори”, заяви Корнелия Нинова, цитирана от Bulgaria ON AIR.

Социалистите първо поднесоха венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

За да бъдат спазени противоепидемичните мерки, тази година традиционният събор на левицата на историческата поляна не се състоя, а беше заменен с митинг в центъра на София миналата събота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДайтеИмБлизалка- ДА БЕ- ТО ДА БЕШЕ САМО БЛИЗАЛКА ДА ИМ Я БУТНЕШ ВЕДНАГА, АМА Я ВИЖ- 1995Г/1997Г- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 2014Г ФАЛИРАНА КТБ- ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ НЕ ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА СЕ ДОКОСВАТ ДО ВЛАСТТА- СЛЕД ТЯХ Е ВИНАГИ ПОТОП- А НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ Е ГУГЪЛ....
60
1
 
20
 
! Отговори
Революция преди 3 години
И от там ли ще те махат малееее за нищо не ставаш нинова те ти викат къш а ти аз ви обичам
59
1
 
17
 
! Отговори
Революция преди 3 години
Нещо смяна на.лидера на столеницата коментар нинова?????
58
2
 
14
 
! Отговори
ДайтеИмБлизалка преди 3 години
Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, искам всички да ядете сладолед,иначе няма да стана!"Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях,с удоволствие!На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от него човек няма да стане,особено ако изнудването му пак мине!
57
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кога ще обирате мандри
56
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега като мине корона-2 вирусът с втората вълна ,която няма да е толкова смешна и щедра като първата то на всяко дете Българче ще може му се раздадат по 300лв детски на месец вместо пенсиите за провлачени бастуни и телкове чукаи *** навсякъде и отровили и превърнали България в помийна яма за старци. Всеки ден е по убедително ,че тези производители единственно на говежда тор от сбирките им не произлиза нищо хубаво полезно за България и нормалните хора. Просто тежат безполезно на тази земя.
55
2
 
26
 
! Отговори
смях от Бузлуджа преди 3 години
импексова , като те подгонят и теб друга песен ше запееш !
54
2
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
До 51 Скорпион!Ха, ха, ха, ха, много се смях на коментара ти! Ще проплаче цялата галактика от тях!
53
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Молим бабичките и костюмираните милионери на Бузлуджа да си почистят мазалото преди тръгване, че ще тръгне някоя зараза.
52
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Протестите са справедливи, още по-справедливо е аз да ги яхна в движение като изтъкната конеездачка" коментира Нинова от Бузлуджа.
51
3
 
32
 
! Отговори
истина преди 3 години
Орешарски каза че няма да прави ортаклъма с лъжливата Корнела.Никой не иска БСП -приватизатори айдуци.
50
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господа социалисти, уригате ли на смирисани кебапчета и прокиснала бира с вкус на руски квас? Уригате ли?
49
3
 
25
 
! Отговори
Рада преди 3 години
Тази лъжкиня ксто я видя ми става лошо а ми да ще казва че протестът е справедлив защото сегс идват голели суми парички а пък това за нея е много добре че ще може да ги преватизира тя обича справедливите числа кога ще се маха да каже истината от къде взе пари да изучу сина си в Америка и стига е лъгала че уневеситета е дал в Америка като си чужденец никой не ти плаща образованието
48
12
 
12
 
! Отговори
Протестите са справе преди 3 години
Герб да смени толупа ! БСП и ДПС да се закрият ! Радев в пенсия ! Певски и Доган зедно с тези дето ги управляват в Русия!
47
3
 
25
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Случаен минувач 24! И аз съм, за отпрашването им към Андромеда, но братко където стъпи комунист, трева не никне ! Ще проплаче цялата галактика от тях! Дано се изгубят някъде по пътя, в безкрая! Пази Боже, няма спасение от тях!!!
46
3
 
21
 
! Отговори
2 преди 3 години
сключила договори с дпс за да може да управлява и гушка! след последната катастрофа доведоха симеон, като му обещаха царските имоти ,за да обере негативния вот и да им осигури политически комфорт още два мандата! сега искат да съборят единственото работещо правителство, само и само да се докопат до властта и парите! и тия простаци ги подкрепят! ужас! хора, спасете българия и не вярвайте на мошениците! не ги допускайте до управлението!
45
13
 
2
 
! Отговори
Чавера преди 3 години
Всички парти да се закрият нови партии с нови хора неучаствали в политиката през последните 100 години нито те нито техни роднини.
44
3
 
27
 
! Отговори
комсомолка преди 3 години
Тази като я видя и винаги ми изниква онази снимка със слизащите от балкана партизани - с кепето с петолъчка, с пушка на рамо и ми зазвучава оная песничка :"Партизан за бой се стяга..." много я пеехме едно време в улилище....хиххихи
43
1
 
26
 
! Отговори
Бож. преди 3 години
Има си хас да кажеше "Не е справедливо да взимаме властта и да крадем тоя народ!"- дори да го видя няма да го повярвам!
42
1
 
27
 
! Отговори
1 преди 3 години
бсп - най крадливата, арогантна, безпардонна партия , издигнала далавераджийството в култ! в началото на прехода присвои активите на партията - майка бкп, без престъпленията разбира се, включително партийния дам и връх хаджи димитър! който упорито продължава да нарича със старото му име, въпреки че е именуван на един от най големите български патриоти! изменила на мечтите и вярата на истинските комунисти, които дадоха живота си за благото на родината! довела до няколко катастрофи!