Близките искат справедливост за пребития на пътя Пламен

Нападателят е бил в изпитателен срок заради закана за убийство
23 авг 2020 10:22, Ния Христова
41
Близките искат справедливост за пребития на пътя Пламен
Снимка: Pixabay
Шофьор от Добрич е в ареста с обвинение, че е стрелял с газов пистолет и е ударил друг водач на автомобил. Нападателят е бил в изпитателен срок заради закана за убийство, съобщават от bTV. 
 
Вчера малко преди обед на изхода на Добрич в посока Варна шофьор се опитал да направи обратен завой и така отнема предимството на Пламен Михов. След това нарушителят започнал да го преследва. 
 
"След което изкара огнестрелно оръжие и произведе изстрели - и във въздуха, и по автомобила. И въобще не се притесняваше да кара наравно с мен - огледало до огледало. Насреща идват автомобили. Те бяха принудени буквално да отидат в мантинелата, за да не се сблъскаме всичките коли", разказа Пламен Михов за инцидента.
Още по темата
 
Мъжът си тръгнал от мястото, но след сигнал до полицията е бил задържан. Според прокуратурата той е бил в изпитателен срок заради закана за убийство, както и унищожаване на чужда движима вещ. 
 
Близките на Пламен настояват за справедливост. Съпругата му Илияна Кръстева сподели, че състоянието му в момента е по-добро, но все още има травми, за които ще е нужно време, за да минат и съпругът й да се възстанови напълно. 
 
Тя е отишла при него малко след инцидента и споделя, че стресът и за двамата е бил голям.
 
Пламен Михов разказал на брат си, че нанесените му удари били много силни. Той успял да избегне част от тях и затова се е разминал с по-тежки травми. 
 
Брата на пострадалия е на мнение, че обвинението за хулиганство е неадекватно и обидно за правосъдието.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Абе ако ставаше въпрос за биберони, каскета отдавна щеше да го е арестувал. Но той е само престъпник - а каскета не е назначен да лови престъпници, я!
33
1
 
14
 
! Отговори
Фелшер преди 3 години
Щом бандитите масово имат оръжие е редно и народа да има право на законно оръжие-за всеки психично здрав с минимум средно и без досие да се взема с лична карта както е в САЩ тогава да видим народа срещу бандитите колко седмици ще оцелеят...
32
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сега 20 години в панделата и да го видим после дали ще е бияч.....
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В джоба на шофьорската врата винаги държа едно кукри и един лютив спрей за мечки. Дано не ми се налага да ги използвам никога.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"комитета от Хелзинки"Ако демонкрадите в Сащисаната Задмория загубят, на е.ничарите от тоя комитет ще им се стъжни, гаранция.
29
3
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Така е, в ЕС сме, демокрация сме, това искахте, това стана, сега е времето на цветния електорат, всеки който не е съгласен, комитета от Хелзинки ще го анатемоса за расист и дискриминатор ;) !!!
28
1
 
25
 
! Отговори
Сф-ТХ преди 3 години
Ами той Лозан Панов заяви, че щял да съди държавата в Страсбург, ако го уволнят, при положение, че цял живот е на държавна заплата.
27
2
 
16
 
! Отговори
Историчка преди 3 години
До Чалга до дупка Присъдите ги дават гнилите ябълки на Лозан Панов. Оставка на Лозан Панов!
26
1
 
29
 
! Отговори
Чалга до дупка преди 3 години
Такова поведение на пътя се толерира и от КАТ и от прокуратурата от години.Условни присъди и незначителни обвинения в хулиганство.
25
1
 
20
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Не знам по кое време си живял, но аз повече преди 1989, отколкото сега.И както многократно заявявам, нищо не искам от онова време, само "снощната милиция".
24
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Промяната на радеФ е факт!!!
23
0
 
27
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Съобщиха го в други сайтове. Името му е турско, което имат и много от брат'чедите.Заспали българи сме. Един ненужен и вреден въглен /нищо против тия, дето не се занимават с престъпления - по строежите е пълно с такива/, да си разиграва коня и да пребива нормални българи...??????????
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на всичкото отгоре е от Добрич
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абсолютно.Трябва да се разгласи и публично да го линчуват хората!
20
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо медиите съобщават името на пострадалия Пламен Михов а на нападателя се крие? Така ставате сътрудничите на престъпници.
19
4
 
3
 
! Отговори
Bon преди 3 години
*** не е виновен. Просто е срещнал "провокатор" на пътя.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото, което болният от демоКРАДция защитава, е живота на посредствените, работливи и подчинени овси, плачещи ежедневно за 'справедливост и законие' в кошарата, която пьдарят им е изградил (естествено за тяхна защита и добро).
17
0
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Батко прав си много за Беретата, но мислиш ли, че в тази *** това ще се приеме за "неизбежна отбрана"? Примери за това искаш ли?
16
1
 
32
 
! Отговори
Аз преди 3 години
По това ще разберете кой е главният виновник за сегашното положение в България. В нормална държава(където съм живял и работил 20 години) този *** за това деяние ще получи минимум 10 години. Сега ще видите какво ще получи тук, глоба и условна присъда. И след това Бойко и Гешев виновни, а мазните котараци(съдиите) са легнали по корем докато отмине бурята и след време..... пак старата песен, и така 60 години. Толкова ли е *** този народ, да не може да разбере от къде идват злините му?
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой е съден недосъден и пуснат ,после отново повтаря . Истинско правосъдие трябва. Или народна милиция.Това трябва да пише в конституцията.