72-годишна жена пострада при инцидент с газова бутилка

Тя е с изгаряния по тялото и главата
11 окт 2020 17:57, Красимир Ангелов
4
72-годишна жена пострада при инцидент с газова бутилка
Снимка: БГНЕС

72-годишна жена пострада след инцидент с газова бутилка в Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 10 октомври в 11.40 ч., в Оперативния център на РДПБЗН – Хасково е съобщено за избухнала газова бутилка в апартамент в ж.к. „Червена стена“ в Хасково.

Вследствие на взрива е пострадала жена на 72 г., с изгаряния в областта на гърдите, главата и ръцете. Откарана е от екип на Центъра за спешна медицинска помощ.

Унищожено е домашно имущество, маркуч на газова бутилка, опушени са 1 кв. м стени и 5 кв. м дограма на терасата. Причина за пожара е техническа неизправност - изпускане на газ от маркуча, свързващ газовата бутилка и котлона, уточняват от пожарната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
В БГ много от хоррата са на мнение , че щом са си купили апартамент повече в живота си няма да похарчат нито лев за поддръжка нито на общи части , нито на лично имущество и пространство. Ако някой се загледа , ще види че гумените маркучи имат СРОК НА ГОДНОСТ.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТеоТо от "новината" им нищо не се разбира. Уж "избухнаяла" газова бутилка, а пишат, че изтекъл газ от маркуч.Изтекла е газ от маркуча, или от уплътнение, като се е натрупала газта се е възпламенила, ама друго си е да напишат, или препишат мисирките "Взрив на газова бутилка"Взрив на простотия.
2
0
 
4
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Е, добре, на тази жена не и ли е замирисало на газ? За да се стигне до възпламеняване то би трябвало да мирише, та да се не трае! Но обикновено когато пожарникарите задават този въпрос се отговаря, 'ми миришиши си! От там нататък всички разговори са излишни. Дано се оправи жената!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Поливай я батьовата с врялата вода, да може да гори хубаво, така се прай да знаш" - обикновено така гърмят старите туристически газови бутилки.......