Набиха дядо в дома му за 60 лева

Единият от нападателите е бил осъждан многократно
29 окт 2020 18:16, Ния Христова
32
Набиха дядо в дома му за 60 лева
Снимка: Pixabay
И.Н., на 28 г., и А.С., на 29 г., са били привлечени като обвиняеми от Окръжната прокуратура в Стара Загора. На 27 октомври около 2 ч. в с. Енина, общ. Казанлък, обл. Стара Загора, двамата са употребили физическа сила над 76-годишен мъж и са му откраднали 60 лева. 
 
И.Н. е извършил деянието в условията на опасен рецидив, съобщава Bulgaria ON AIR. Той вече е осъждан многократно за кражби и грабежи. Последната му присъда е от 7 години "лишаване от свобода" за кражба, която е изтърпял през август 2019 г.
 
Пострадалият 76-годишен мъж живеел сам в къща с двор в с.Енина. Към 2 часа през нощта пенсионерът чул шум в дома си и се събудил. Той видял как двама мъже влизат в стаята му, като си светели с фенерчета. Те започнали да го удрят с юмруци по цялото тяло и му откраднали 60 лв., уточниха от пресцентъра на прокуратура. 
 
Мъжът изпитвал болки от побоя, но се страхувал да напусне дома си през нощта. На следващата сутрин е бил уведомен кметът на селото и е бил подаден сигнал в РУ-Казанлък.
 
Двамата обвиняеми са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До за тези ***"отнемане на парава за гласуване"Защо човек да има права за гласуване по рождение?Докога гласът на неграмотен човек ще има същата тежест като гласът на човек със средно или висше образование?
22
0
 
23
 
! Отговори
мидюрина преди 3 години
контролен в тила,няма да яде в затвора и да мисли за други,зулуми
21
2
 
30
 
! Отговори
за тези изроди преди 3 години
смъртта е избавление защо да връщаме смъртната присъдатежък физически труд в опасни за здравето отраслиотнемане на парава за гласуване и за здравеминимални нужди покриване само нищо другонапример в САЩ целия ЖП път е построен от такива подобни изродиима много какво да се направи в БГ ако се организират правилно
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак бразилците безчинстват по селата
19
0
 
22
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Така е от народа няаа оръжие и е безащитен. Как тъй жа вляваш у чужда къща и жа биеш и ша крадеш бря? Куршум та да има управия.
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смъртната присъда няма да се върне (за сега) но не трябва да ги хрантутим и в затвора.Решението - специални лагери за тежък физически труд. За надзиратели да се сложат (на хубава заплата) близки на пострадали хора от грабежи, изнасилванния и тнт.
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България трябва да се възползва от възможностите които глобализацията ни предоставя. Всички роми трябва да бъдат пращати в Германия, Франция, Белгия, Швеция и т.н.
16
1
 
21
 
! Отговори
емигрант преди 3 години
тия са от цветнокожите нали ?!!другата седмица още, ще ги пуснат.загубена държава!!!
15
2
 
15
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Баце и той на възраст, нанка си е резиденция Бояна, но при него няма как да влязат двама от брадчедите и да му бият чумбери, защото НСО го охранява, има и пищак на шкафа . Другите възрастни....ами да се оправят не е негов проблем.
14
0
 
28
 
! Отговори
Granik преди 3 години
За влизане с взлом в чужд имот и побой ,каква е присъдата ? 60 лв. не ме интересуват. Интересува ме за първите две престъпления ,колко над 10 години затвор е ?
13
1
 
19
 
! Отговори
до хелзинкския преди 3 години
До Анонимен 1Там турци няма бе,!Това са ***!
12
2
 
25
 
! Отговори
Саки преди 3 години
Е нали оня Гешев ,бори битовата престъпност ? С разни административни наказания ,няма да се уплашат , виж ако им отсечеш ръката ,като в Саудитска Арабия ,ще има много по голям ефект.
11
2
 
14
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Мястото тук е клоака и бунище за всеки уважаваш се човек.Ще говорим след 2г.какво ще е тук.Имоти ли...
10
0
 
32
 
! Отговори
цвят и мирис преди 3 години
Знаем ,знаем - манганови частици.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ги пуснат. Идат избори. Два гласа няма да си позволят да изгубят.
8
1
 
24
 
! Отговори
1 преди 3 години
използвалиса момента,когато каскета е под карантина.
7
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласували са за фигуранта, ще ги пуснат
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страх ме е да остарея..
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Булонката на пеевски от гешовия род пърди под одеалото, че е под карантина заради оня с магнолията и шкафчинциту, няма кой да обикаля по села и паланки, а хелектората вилнее на всички флангове.
4
9
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Баси инфлацията - едно време пребиваха за 5-10 лв.