Тенденция: Все повече хора търсят партньора си онлайн

В пандемията хората се замислиха за важното, каза Камелия Терзийска
26 юли 2021 20:45, Анисия Иванова
88
Тенденция: Все повече хора търсят партньора си онлайн
Снимка: Pixabay

Голяма част от хората предпочитат да си търсят партньор в онлайн пространството. Част от причините за това са разочарования и минали неуспешни опити. След затварянето през март месец миналата година през следващите 2-3 месеца започнаха да идват много клиенти в нашата агенция, заяви Камелия Терзийска, съдружник в мачмейкинг агенция и собственик на счетоводна компания, в ефира на предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

"В момент, в който бяхме много изолирани по време на пандемията, клиентите ни осъзнаха, че са сами, тъй като през повечето време контактувахме със семействата си. Един положителен ефект на пандемията е, че хората се замислиха кое е важното за тях", добави тя пред Bloomberg TV Bulgaria.

Агенцията на Камелия Терзийска прави само живи срещи. Това обаче се случва след внимателно индивидуално профлиране на клиента и търсенията му, включително след среща с психолог, разказа Камелия Терзийска.

Тя добави, че вече има събрани двойки и родени деца в тези нови семейства.

Терзийска заяви, че не е привърженик на работата от вкъщи, защото хората не успяват да открият точно границата между работните си задължения и дома. Всъщност за дейността им личният контакт с клиента е особено важен, тъй като се обсъждат конфиденциални теми, заяви гостът.

Ситуацията в други сфери обаче изглежда е по-различна, защото пандемията способства повече онлайн срещи с клиенти в другата сфера, в която работи Терзийска - счетоводните услуги.

"Започнахме да правим онлайн срещи най-вече с потенциални клиенти. Задействахме дигитално счетоводство, което не предполага сканиране на документи от страна на клиента. Чрез софтуер направихме възможно тези сканирани документи автоматично да бъде осчетоводявани, което повиши производителността на всеки един счетоводител“.

Целия разговор вижте във видеото.


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
20 години е трайна тенденция. А най-голямото удоволствие за един мъж било да разиграва жени с фалшиви профили, а вечер да се прибира с торбата с домати вкъщи. Поне така разправят.Всеки сам избира.
73
0
 
2
 
! Отговори
До Българин /68/ преди 1 месец
Не е лоша идея ти, ако става въпрос за жени, които официално са уж почтени, но практикуват извънбрачен секс не поради любов, а за да си набавят пари, услуги, скъпи подаръци, служебно израстване. Но трябва да прибавиш и мъжете, които не упражняват професия жиголо, но търсят наивни жени за да ги използват. Търсят си богати съпруги и тъстове на високи постове, затова биха се оженили и за някоя, която ги отвращава физически. Други скубят пари уж назаем от наивници, после бягат и "Не те познавам".
72
0
 
1
 
! Отговори
Ясноооо преди 1 месец
До Стар кръстник - Пари би дал само за мъже или по-точно за млади момчета. затова не щеш да ги даваш по жени. Твоя воля, сега е демокрация.
71
0
 
3
 
! Отговори
Мила до Българин преди 1 месец
Изумена съм. Явно съм много далече от съвременните навици на повечето българи/ българки. Това, което пишеш ми се струва невероятно, но като се има предвид, че не се движа сред татуирани, джукесто силиконирани, с екстеншъни и изрисувани вежди, нищо чудно при тях да е точно така.Всичко хубаво ти пожелавам! Все още има нормални хора и у нас, но са останали малко.
70
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Има също и омъжени самотни майки, които не са се развели, но си живеят разделени и си имат множество отворени връзки. Иначе за пред държавата по документи се водят за семейни. В днешно време жените по-активни и настойчиви, а това за приятелките е повече от ясно приятелките се конкурират и за мъже не просто приказки, а си действат и се доказват коя е по-велика не е по-различно от мъжките компании.
69
2
 
3
 
! Отговори
Мила преди 1 месец
Живея в света на семейните и той за някои не е розов.. Около мен всички жени са омъжени, но прави впечатление, че на някои мъжете им се заглеждат и точат лиги по чуждите жени. Наложи се да огранича контактите с приятелки, чиито мъже ме заглеждат. Дори моят съпруг забеляза. Знам, че на някои мъжете им кръшкат, с колежки, а на други - с разведената майка на приятелчето на детето им.
68
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Мила, къде живееш? Въобще не се налага търсене самотните майки и вдовици сами търсят и ходят на лов за мъже. Като хванат някой мъж тези паячки така го оплитат в паяжината си, че докато не му изсмучат всички жизнени и финансови сили не го пускат любовника си - жертва. Заради такива женски хиперактивни хищници изключително улеснени от новите онлайн платформи все повече мъже жертви ще има които заради самотните майки, мъжете се обричат да бъдат без семейства и свои деца. Щета пълна за мъжете.
67
5
 
2
 
! Отговори
Мила преди 1 месец
Картинката е ясна. Налитате на въртиопашки, защото трябвало да се чувствате като ловци, нали? Променете начина си на мислене и ще си намерите отговорна жена. Ако бях мъж нямаше да търся самотна майка с дете, подобни връзки са бреме. Срещи с бившия, предаване на детето и т.н.
66
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Много са озверели жените у нас за лесни пари и лесен живот изпълнен с грехове. Трябва да узаконят жриците на любовта да имат пълни права, осигуровки, пенсия и да издават касови бележки и да плащат данъци. А другите жени да бъдат преследвани от инстпектори и данъчни, които практикуват скрито занаята и не плащат нищо под прикрието си на самотни майки, вдовици и други моделки, метеороложки и всякакви производни леки профейсии. Определено повече уважение и респект към професионалните платени жрици
65
0
 
8
 
! Отговори
буля Пена преди 1 месец
Аз партньора си обикновено го търся по кръчмите късно вечер с гьостерица в ръка, ама ше зема да пробвам и онлайн.
64
2
 
1
 
! Отговори
Мъж пазете се преди 1 месец
Особено опасни са самотните майки с деца, много обиграни актриси, актьорки, знаят как да въртят мъжете около секса и покрай това си осигуряват солидни доходи умножени по броя паралелни връзки. Парите и облагате стават значителни и не плащат никакви данъци върху тези солидни приходи. Това е съвременната жена разкрепостена и разпусната, меркантилна, интереса към лесните пари, облаги и имоти са водещи. Хем се забавляват хем печелят и нямат данъци и никой не им държи сметка нали са самотни майки.
63
0
 
4
 
! Отговори
Никога не бих преди 1 месец
До Мила, има толкова много ергени мъже знаеш ли защо? Никак не е учудващо най-експлоатирани са ергените вместо да си имат жени и собствени деца. Тези ергени са попаднали в капана и клопката на хищни палави самотни майки на деца често с неизвестен баща. Ергените заради единия секс си прахосват времето и парите по тези самотни майки и чуждите деца вместо да имат свои те се лишават и ощетяват в ползва на чуждото. Точно както в природата за кукувиците. Не са самотни нито едните нито другите.
62
3
 
2
 
! Отговори
Стар кръстник преди 1 месец
До МилаНе лъжи!!! Всичко е заради пари!!! Всички около мен се разчекват заради пари!!! Всички около мен се развеждат заради пари!!! Затова не искам жена до мен....щото виждам какво става около мен! И да имам пари, не бих ги дал за жени...щото не заслужават! Всички се превърнахте в касиерки!
61
8
 
5
 
! Отговори
Мила преди 1 месец
Сега ми става ясно защо има толкова стари ергени. От 20 г. съм женена за мъжа ми и никога не съм му изневерявала, какво от това, че съм се запознала с него онлайн. Възможности никога не са ми липсвали, не ми липсват и сега. Жените не ви кръшкат заради пари, а защото не сте в състояние да ги задоволите. Нищо чудно с това закостеняло, патриархално ергенско мислене. Самотник на 40 си търси 23 г. девственица?
60
0
 
7
 
! Отговори
До 64 преди 1 месец
Водата и сапуна измиват всичко, а относно износването сигурно не си чувал вица за футболистите, които ги попитали каква топка , от каква кожа искат да им купят.Единодушно отговорили от ПUtka, няма износване, няма късане.
59
0
 
2
 
! Отговори
Никога не бих преди 1 месец
Издържат разбира се. Амстердам, Холнадия, Чехия, Има рекордьорки за най-възрастни работещи жрици на любовта над 60 и дори 70 години. Това си е професия и занаят. Издържат и още как. Не им пречи дори да си имат и деца. Дори бременни практикуват занаята нямат спиране и това им е основен доход и работа. Масово повечето водещи се самотни майки правят и се занимават именно с това под различни форми явни или неявни и изкарват завидни доходи много повече от семейните сериозни жени. Така че ти отговорих
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Никога не бих Само последното изречение не мога да приема. Има ли жена, която да не се повреди, ако практикува толкова интензивни полови контакти? Не ми се вярва. Може би само някои от онези, които практикуват най-древната професия, но дори и такива едва ли ще издържат дълго време на подобен режим.
57
2
 
3
 
! Отговори
Никога не бих преди 1 месец
Сходни нещата и проблемите и с мъжете. Мъжете също могат да станат зависими пристрастени към огромен брой лесни контакти. Но за разлика от жените мъжете са ограничени физиологически от природата докато жените имат неограничени възможности едни мъж не е способен за един ден на толкова контакти колкото една жена.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Никога не бих Сигурно си прав. Питам се, дали едно момиче може да има доверие на мъж, който някога е имал онлайн запознанства? Такъв мъж подходящ ли е за семейство?
55
2
 
6
 
! Отговори
Това е новата форма преди 1 месец
Нова форма и среда подпомагаща и предразполагаща жените към проституция. С такава лекота уж безобидно лесно бързо онлайн намиране на партньори за срещи с безплатни вечери, обеди, платени екскурзии, и разни благинки на жените им е хубаво виждат ползите и благинките от голям брой контакти с изгоди и без да се усетят свикват и се превръщат в платени ескорт компаньонки увличат се и неизбежно си остават с за цял живот платени жрици на любовта една от най-древните професии за платена любов.