От заведения в Благоевград твърдят за полицейски произвол

Собственици настояват за уволнение на директора на ОДМВР
Обновена: 19 сеп 2021 22:18 | 19 сеп 2021 22:17, Веселина Йорданова
45

Собственици на заведения в Благоевград съобщиха за полицейски произвол. От Сдружението на заведенията са изпратили до Bulgaria ON AIR видеоклип, на който се вижда как полицаи задържат хора пред заведение в града.

Според заместник-председателя на съсловната организация Марин Сотиров, на клипа се виждат хора, които са стоели на тротоара пред заведението след 23:30 часа снощи и са били задържани от органите на реда. От полицията в Благоевград са заявили, че има наложен вечерен час от 23:30 часа и никой не може да бъде навън по това време.

Също така са заплашили собствениците на заведения, че няма да могат да работят, ако не спазват противоепидемичните мерки .

"Настояваме за дисциплинарно уволнение на директора ОДМВР – Благоевград и наказания за всички замесени. На полицейски терор са били подложени в съботната вечер клиенти, собственици и управители на заведения в Благоевград", заявиха от СЗБ и БАЗ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: БлагоевградМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
2
 
! Отговори
ммм преди 2 години
Вчера, 19 септември 2021 г. бях в Тутракан и уви, няма нито едно работещо заведение! Нито едно. Добре, че хапнахме рибена супа в едно страхотно заведение до брега на Дунава.
29
1
 
3
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Пияндурски истории!Щом като Алито саботира държавата и не ще да спазва наредбите като другите как иска да се действа?Да обясни
28
5
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Не бива да се забравя, че съветниците на Радев, Узунов и Копринков също, както гербажиите са една милиционерска хунта и то жестока милиционерска хунта! Лично съм изпитал на гърбът си, действията на хунтажиите на Узунов! Така, че силовите органи ще са още по-репресивни и от времето на Бойко. Просто, милиционери, сър! Затова е време да се отървем и от шапкара Радев след 2 месеца!
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не насилим ние полицаите няма да се оправи работата!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Рашков и Хаджигеев не разследват полицейския произвол
25
1
 
2
 
! Отговори
Васо преди 2 години
До АнонименЩе обявиш ти,интернет партизанин. Това вече даже не е смешно а тъпо,повтаряте както папагали а не смеете да си покажете носът прес прозореца хахахахахахахахахахасмешковци.......
24
8
 
6
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Видели са те полицейски произвол !
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пък в парлмента някои ходят без маски. А са гласували да има ба такива места. Кога ще има арестувани депутати.
22
5
 
13
 
! Отговори
Sd преди 2 години
Значи ще работят на 10% ДДС, ще им плащат 60/ 40, 80/ 20 и т.н. и пак се правят на интересни кръчмарките ! Нали затова им наливат милиони левове за да спазват правилата? Орежете им държавните помощи на кръчмарите и без това тези пари е по-добре да отидат някъде другаде де към болниците, към пенсионерите и т.н.
21
5
 
7
 
! Отговори
Вярно ли е? преди 2 години
Че на морето вече имало ресторант с табела на входа: "Уважаваме и се гордеем с всички ваксинирани. Вашето здраве и живот са най-важни за нас защото знаем че сте уязвими за кавид. Но нашия ресторант е за НЕваксинирани, защото и те искат да се хранят. Това не означава че ще дискриминираме ваксинирани. Ако сте ваксиниран и искате да посетите заведението ни, трябва да подпишете информирано съгласие, както при ваксиниране. Добре дошли" - Иначе им препоръчвали да ходят в многобройните други заведения
20
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля си, че много скоро гражданите ще обявят война на държавата, а такива полицайчета, които се мислят за бабаити щото имат палка и пистолет ще стоят пребити и разсъблечени по канавките. Мислете добре (към полицаите), това не е Австралия. Ако застанете на страната на корумпираните политици и Българоунищожители, вие сте наш враг. Враговете на България ги очаква само една участ !
19
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не затварят в 23,00,а казват, че не могат да накарат хората да си ходят... Само полицията можела. Балкански номерца.
18
29
 
16
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
Цяла Европа е отворена за концерти-Дания, Холандия, Англия. Дори в момента върви лайф от Islе of Wight Festival 2021(с ДюранДюран в момента, но надали ги знаеш..) Само дървените бг тик ви чакате Стоичков за президент и Бг на три морета... Светът живее, развива се, дори в кризата., с помоща на ваксините,но в Бг яко главите у песеко, ракИя и нихилизъм...Да се връща ББ да еи дооправи.
17
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали не вярвате на ресторантьорите? Те ще направят всичко само за да са жертва. Казаха ви, 23:00 затвяряте, но не Пенчо започва да затваря в 23:45 за да не изпусне пияниците на едната маса.циркове
16
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бг е на първо място по смъртност и на последно по ваксинации. По голем тъ паК от бай *** у света НЯМА! Нихилист, негативен и всезнаещ индивид. Гола вода.
15
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вечерен час има за заведенията, но не и за хората. Из.родите са си превишили правата. Пак.
14
1
 
31
 
! Отговори
Оппа! преди 2 години
Ако в Благоевград има вечерен час, кой е виновен за този произвол?
13
5
 
41
 
! Отговори
Какъв вечерен час ? преди 2 години
Да не е почнала война ? Затова ли напълнихте държавата със всякакви специални сили и жандармерии ?
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кандев, гони афганистанците а не българите
11
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пригответе винкелите. За по- сигурно.