Да помогнем на Гюнай да се върне в своя дом

Домът на момчето и майка му се нуждае от спешен ремонт
16 ное 2021 18:29, Красимир Ангелов
32

Снимка: Facebook

Гюнай Калчев страда от заболяване, заради което се нуждае от специална инвалидна количка. С благотворителна акция благородни хора успяха да я закупят преди време.

Момчето бе принудено да търси убежище заедно с майка си, защото бе жертва на домашно насилие. А за съжаление скоро Гюнай ще се наложи да напусне дома, в който живее с майка си.

За да се прибере в своя дом в град Славяново, трябва да се ремонтира покрива, както и да се сменят стъклата. Неща, които той и майка му не могат да си позволят.

"Гюнай има нужда от своя дом и да се прибере в него! Освен тежката съдба, която му е отредена, го чака и тежка борба да възстанови дома си, за да се приберат с мама. И това от нас зависи!", написаха във Facebook инициаторите на кампанията.

До момента по сметката на Гюнай са постъпили 200 лева. За да бъде извършен ремонтът обаче ще се необходими поне 3 000 лева.
 


32
Още по темата: СлавяновоГюнай Калчев
Още от Страната
Улица в плевенско село - възможно ли е да премине кола по нея?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
0
 
! Отговори
Ime преди 2 седмици
Демек, на българските имена да помага българин, на турски турчин? Много умно бре ей къде се намерихте такива професори...
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да помогнат Бюлент Мюмюнов от бенете,Айше Сали бенете,Али Сумаков бенете,Бесте Сабри и Юксел Кадриев .Политиците Ебетин,Мустафа,Байрам,.Я колко са .Чакам да се каже Ебетин помогна.
22
1
 
9
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 седмици
Чудото не е голямо, но няколко стотин хиляди сателитни чудеса ме направиха цар на (ц) овците, ръй бъджи-бъджи дайте да дадем, че аз нямам.!.
21
12
 
6
 
! Отговори
Име преди 2 седмици
Как така едно име Ви накара да напишете толкова простотии, има ли значение как се казва момчето? Ако беше Георги, Георг?, къде е разликата? Човек е..., който има нужда от помощ, или помагате или не, полубременна жена някой виждал ли е? Имал сателитна чиния? Е и? Какво друго може да направи това "дете", това явно е едно от малкото забавления до края на живота му. Аман от ***! Време е османската империя да си възвърне земите и ще гледате като него жално, добре печелившите:-) hair е това!!!
20
10
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 2 седмици
То голямо чудо пък като има сателитна антена, ти сигурно все още слушаш само радиоточката като едно време !
19
2
 
11
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 седмици
Цял живот карам на ваш гръб, някой уж искал да събаря сараите, вижте там 2-3 милиона да си построя други, бян права, бян свободи, задължения йок!
18
0
 
9
 
! Отговори
Одрински ибрикчия преди 2 седмици
Вай чок параларъй за тос пара половин година аргасват на мене.!. По-добре пак на избор да варим ша гласува за атака!
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Съжалявам, Гюнай, животът е борба. Няма как за окичената ти със сателитна чиния саборетина да дам и 1лв.. Не ме интересува от какъв етнос си- както долу е казано една застраховка на година е жълти стотинки, ама си свикнал да чакаш всичко наготово, защото си в неравностойно положение. Еми, ще се потрудиш малко, за да го получиш, а следващия път- застраховай се, не струва нищо- и без това ние, хората с най-високи доходи у нас, ти плащаме помощите. А тручеещите данъци не плащат.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За такива в инвалидни колички трябва да има лични асистенти, както е в държавата в която живея, а не майка му да го гледа 24 часа. Няма адекватна до болнична помощ и добра здравна политика в БГ.
15
3
 
1
 
! Отговори
3000 лева преди 2 седмици
Това не би трябвало да сума за която да бъде търсена помощ . Трябва да има фонд , който да подпомага на жени и деца които са били подслонени в защитено жилище ! Достатъчна им е била болката и страхът
14
1
 
13
 
! Отговори
УМЕН преди 2 седмици
Жалко за момчето. Да търси помощ от подобните си!!!
13
1
 
15
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 седмици
Гус давам, пара йок!
12
6
 
17
 
! Отговори
Менто преди 2 седмици
Достатъчно дават българите на това дете от раждането му до сега, хайде и (ц) турците бакалъм!
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не, няма да помогна на Гюнай. Домът на Гюнай можеше да бъде застрахован срещу 20лв. на година и всичкият този ремонт да се покрие. Не ме интересува, съжалявам.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чакам резултат .Гюле,Мустафа,Байрами,Пишлемее да помогнат.Да се каже Байрам извади и помогна.
9
1
 
8
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 2 седмици
Не са добри, ако хасан и мустафа бяха добри и аз щях да дам, ама ядец! Ако е да направим мръсно и в друга държава ще отидем на избори, но за добро йок, гаурите да дават!
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И на мен покрива ми плаче за ремонт. И аз искам в къщи.....Не си инвалид като Гюнай. Запрятай ръкави и си оправяй къщата, мързел.
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Покрива паднал ама сателитната чиния с която гледат турски програми се изкокорчила най отпред. Карадайъ да им даде заплатата си а и не само той а цялата турска пасмина дето ще ги храним в народното събрание.
6
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 2 седмици
И на мен покрива ми плаче за ремонт. И аз искам в къщи.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да се види сега Хасан,Мустафа,Мюмюн,Абдула,Гюле колко са добри .Искам да видя