До края на януари без валежи, сняг отново около 1-2 февруари

Този месец завършва с доста динамично време
5
До края на януари без валежи, сняг отново около 1-2 февруари
Снимка: Pixabay

Ще завършим януари с доста динамично време. Днес ще го усетим и с вятъра, който ще задуха. Ще повиши дневните температури. Започваме следващата седмица отново с динамично време. До края на месеца почти без значителни валежи. Около 1-2-ри февруари следва отново понижение на температурите и може да вали сняг по високите части на страната. Ще вали и дъжд. Следващата такава обстановка ще е около 5-и-6-и февруари. Това съобщи синоптичката Анастасия Стойчева пред БНТ.

Още по темата

Минималните температури в котловините тази сутрин са около минус 8, минус 10 градуса. Максималната температура доста се повишава. Днес ще е един от най-топлите дни, които очакваме през януари, каза още тя.

След 6-и до около 20-и февруари валежите ще са по-малко вероятни, уточни синоптикът.

Оставаме с откритите въпроси, които сме задали. Никой не ни е отговорил. Досега нашият институт не е бил никога политически зависим, посочи Стойчева относно предстоящото преместване на НИМХ към МОСВ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: НИМХянуаривремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Eдно време какъв сняг имаше - не се стопяваше с месеци а днешния сняг се топи до седчица.
3
1
 
9
 
! Отговори
Облак преди 2 години
Синоптиците да обявят стачка, без валежи докато не им вдигнат заплатите.
2
1
 
5
 
! Отговори
Здрачен час! преди 2 години
Търсят се три лица в съвременната българска история еквиваленти на Нерон, Тиберии, Калигула ! Известна поговорка на Тиберий"че добрият пастир трябва да стриже овцете, но не и да ги дере!"И става въпрос за голямото мародерско дране!https://youtu.be/loz4KsoRccY
1
1
 
15
 
! Отговори
Ст.Чилингиров-младши преди 2 години
На някои места в страната практически не е валял сняг, и не се вижда такъв на хоризонта, а скоро ще излязат сергиите с мартеници.