75-годишна жена загина при пожар в Дупница

Причината за възникването на пожара все още не е изяснена
14 май 2022 17:10, Красимир Ангелов
4
75-годишна жена загина при пожар в Дупница
Снимка: БГНЕС

75-годишна жена загина при пожар в дупнишкия квартал "Бистрица", съобщи БНТ.

Пожарът е възникнал по обед днес, към 13 часа. На място са изпратени два екипа на пожарната, полицейски екипи и линейка.

 Загиналата жена е живяла сама.

От ОДМВР-Кюстендил съобщиха, че пожарът е потушен напълно. Останалите обитатели на жилищната сграда са евакуирани и са в безопасност.

Причината за възникването на пожара все още не е изяснена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Животът е суров и гаден. Радости има в него, има го изкуството, има изработване на предмети, има интелектуални занимания; всичко има в живота. Има и всякакви хора. Като има глобална криза, лошите хора се възползват и правят политическа кариера. Пожари също стават постоянно. Земетресения и наводнения. Пожарът, наводненията и земетресения са също война; съдбата воюва с нас.
3
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Всеки проблем, било регионален, било глобален, било битов, е важен. В света освен пандемии, епидемии, войни, има мигрантски кризи; периодично възникват и пак са предизвикани от военни действия в определен регион. В нашия живот също има трагедии, губим близки хора от болести и други неща. Мисленето трябва да е дълбоко и мащабно. Умът трябва да се насочва към всяко бедствие и всеки преломен период, ако някога дойде. 2017 бях на преглед при джипито, херния бях оперирал и чаках с жена, загубила син.
2
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Съболезнования на близките на жената., ако е имала такива. Пише, че е живяла сама, което не значи, че не е имала близки; може да са я позабравили. Както виждате не само коронавирусът (за който не искам да говоря и говоря в минало време, защото си е почти тръгнал) и войната, която е настоящето ни, дано не и бъдещето ни, трябва да ни правят активни. И такива битови и друг тип инциденти също. Лошата и пуста 2020, ужасна наистина, направи една пауза. Преди нея имаше какво ли не.
1
0
 
4
 
! Отговори
С. преди 1 година
По данни от пожарната, причината за пожара най-вероятно е огън.