Даниел Цочев става безскрупулен любовник в "Столичани в повече"

Отхвърлените Рангел и Зоя срещу влюбените Пацо и Гълъбин в новия епизод на сериала
30 апр 2013 12:37,
1
Даниел Цочев става безскрупулен любовник в "Столичани в повече"
Снимка: bTV

Тази сряда, 1 май, от 21.00 часа по bTV феновете на „Столичани в повече” ще станат свидетели на нов сблъсък – този между отхвърлените Рангел и Зоя срещу влюбените Пацо и Гълъбина. След като двете „гълъбчета” оповестиха връзката си публично по време на тържеството по случай рождения ден на Пламен, Зоя и Рангел ще се опитат да развалят празника. Създалото се напрежение ще ескалира до състезание, в което двамата мъже трябва да защитят собствената си чест. Всичко завършва с фатална ръченица и един очаквано-неочакван резултат.

Едва съвзел се от тежката надпревара, Рангел, вдъхновен и подкрепен от Радко, се впуска в ново състезание. Двамата откриват доходоносно начинание, което изглежда сигурен източник на финанси за семейството. Какъв е новият семеен бизнес зрителите ще разберат в новия епизод.

Междувременно Спас и Гришaта, придружени от алпиниста, правят опит да вземат яйцата от гнездото на белоглавия лешояд. Ситуацията се развива комично, но завършва трагично за всеки един от тях. Най-потърпевш се оказва Спас, който „наследява” проклятието от Гришата.
 
В голяма бъркотия се забърква и Андрей Лютов. Неговата колежка Дарина го принуждава да й върне услугата за спрения материал за Спас. Това, което Андрей трябва да направи, е да отиде с нея на вечеря, чиято цел е да накара приятелят й да я ревнува.

В ролята на богатия и безскрупулен любовник, който ще обърка живота на двамата журналисти, ще влезе актьорът Даниел Цочев. До какви последствия ще доведе постъпката на Дарина зрителите ще разберат тази сряда от 21.00 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Смех преди 10 години
Гълъбин не беше ли жена? Или Ицето ще го правят гей?