Даниел Цочев става безскрупулен любовник в "Столичани в повече"

Отхвърлените Рангел и Зоя срещу влюбените Пацо и Гълъбин в новия епизод на сериала
30 апр 2013 12:37, Стела Стоянова
1
Даниел Цочев става безскрупулен любовник в "Столичани в повече"
Снимка: bTV

Тази сряда, 1 май, от 21.00 часа по bTV феновете на „Столичани в повече” ще станат свидетели на нов сблъсък – този между отхвърлените Рангел и Зоя срещу влюбените Пацо и Гълъбина. След като двете „гълъбчета” оповестиха връзката си публично по време на тържеството по случай рождения ден на Пламен, Зоя и Рангел ще се опитат да развалят празника. Създалото се напрежение ще ескалира до състезание, в което двамата мъже трябва да защитят собствената си чест. Всичко завършва с фатална ръченица и един очаквано-неочакван резултат.

Едва съвзел се от тежката надпревара, Рангел, вдъхновен и подкрепен от Радко, се впуска в ново състезание. Двамата откриват доходоносно начинание, което изглежда сигурен източник на финанси за семейството. Какъв е новият семеен бизнес зрителите ще разберат в новия епизод.

Междувременно Спас и Гришaта, придружени от алпиниста, правят опит да вземат яйцата от гнездото на белоглавия лешояд. Ситуацията се развива комично, но завършва трагично за всеки един от тях. Най-потърпевш се оказва Спас, който „наследява” проклятието от Гришата.
 
В голяма бъркотия се забърква и Андрей Лютов. Неговата колежка Дарина го принуждава да й върне услугата за спрения материал за Спас. Това, което Андрей трябва да направи, е да отиде с нея на вечеря, чиято цел е да накара приятелят й да я ревнува.

В ролята на богатия и безскрупулен любовник, който ще обърка живота на двамата журналисти, ще влезе актьорът Даниел Цочев. До какви последствия ще доведе постъпката на Дарина зрителите ще разберат тази сряда от 21.00 часа.


 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Смех преди 8 години
Гълъбин не беше ли жена? Или Ицето ще го правят гей?