Прокуратурата ще протестира пускането на задържаните за опит за убийство на Пеевски

Съдът снощи прецени, че обвинението не разполага с доказателства
15 юни 2014 12:57, Елка Василева
8
Прокуратурата ще протестира пускането на задържаните за опит за убийство на Пеевски
Снимка: архив, Булфото

Прокуратурата ще протестира решението на Софийския градски съд /СГС/ да пусне от ареста без мярка за неотклонение тримата задържани за опит за убийство на депутата от ДПС Делян Пеевски. Това каза за БТА говорителят на Софийската градска прокуратура Елка Ваклинова.

Още по темата

Съдът снощи прецени, че обвинението не разполага с доказателства, че Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев са опитали да убият Пеевски.

Пред журналисти вчера адвокатът на Георги Христов - Николай Хаджигенов коментира, че освен, че по делото липсват доказателства, прокуратурата не е посочила конкретно нито кога, нито къде е било извършено покушението. Според защитника обвинението не е посочило и мотив за извършването на опита за убийство на депутата.

Прокуратурата може да протестира решението на СГС пред Софийския апелативен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да протестира, колко да протестира цацаратурата сигурно до Коледа щото тогава ще му е дошло дремето на прасчу пък и още некое килце ще сложи!!!!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VSI4KITE 65 % NEGLASUVALI NA POSLEDNITE IZBORI SME ORGANIZIRANA GRUPA KOITO ISKAME DA VZRIVIM TALIVA KATO PEEVSKI , NEKA CACARATURATA DA NAPRAVI DIKTATURATA I DA NI OBVINI V ORGANIZIRANA PRESTAPNA GRUPA . AKO MOJE I 4LEN PARVI V KONSTITUCIATA DA VASTANOVI
3
0
 
5
 
! Отговори
Никола преди 9 години
Същия кьопав сценарий като "Костинбродската афера" - никакви доказателства , ама прокуратурата се сезира и действа , явно авторите са едни и същи и адски *** ! Жалкото е че това са хората , които ни управляват от години и освен , че са *** , както се вижда , са и по-лакоми от Черна дупка ! Единствената полза от нечовешката им алчност е , че в даден момент се самоунищожават помежду си и така виждаме кои са , често post mortem !
2
0
 
7
 
! Отговори
ами преди 9 години
Сега и на него да му сложат охрана,20 човека!***,то ако са искали,досега да са го гръмнали!
1
1
 
9
 
! Отговори
Абе преди 9 години
Правиха някаква измама теа дни комунистите и да оптвлекат вниманието, ни съчиниха тая акция да пълни и без това техните медии със суматоха. Поредния опит за погребване на живата България.