Арестувана е жена заради писмото с рицин до Тръмп

Тя е опитала да влезе в САЩ от Канада
21 сеп 2020 08:57, Елка Василева
18
Арестувана е жена заради писмото с рицин до Тръмп
Снимка: архив, БГНЕС

Жена, за която се предполага, че е изпратила писмото с рицин, адресирано до американския президент Доналд Тръмп, е била задържана на американско-канадската граница. Това съобщи телевизия CNN, като се позова на представител на правоохранителните органи в САЩ, цитирана от ДПА.

Заподозряната носела огнестрелно оръжие, когато опитала да влезе в САЩ от Канада през граничен пункт на територията на щата Ню Йорк. Тогава тя била задържана от американските власти според телевизионния канал.

Още по темата

Засега не са известни повече подробности.

Писмото, съдържащо потенциално смъртоносната отрова рицин, беше адресирано до президента на САЩ Доналд Тръмп и беше открито в събота, след като било изпратено от територията на Канада, припомня БТА. NBC съобщи, че писмото е открито в обект, в който се проверява пощата на Белия дом, както и че заподозряното лице вероятно е изпратило писма и до затвори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената е само изпълнител на канадския премиер и държавния глава на Канада, краля на Великобритания.Защо Путин е виновен за всичко, а премиерите, кралете и президентите на Запада никога не са виновни?
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е модерно в момента е модата на "Новичок", а *** не руския вариант от които никой не оцелява , а този новия от които се оцелява.
15
0
 
7
 
! Отговори
Да преди 3 години
Лицето на злобата !
14
1
 
9
 
! Отговори
Trump 2020 преди 3 години
Смешникa трюдо само може да лъска обувките на Тръмп и вече му ги излъска с новата икономическа сделка. Свърши се с митата и с ощетяването на млекарите в Уисконсин. Канадката знае къде да си навре рицинчето, но преди това затворче.
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дискусията по-долу за паспортите: пишете безсмислици и лъжи. Че не сте срещали китайки и индийки феминистки - специално първите са от най-радикалните, вторите ги настигат с бясна скорост. Второ, какво ти пречи, че румънец или филипинец имат канадски, английски и какъв да е паспорт? Вие можете ли да говорите прилично на английски с тези "наглеци"? Има и живот отвъд задръстената БГ реалност, пробвайте го.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болшевишки изпълнения, типично в стила на демократите. Като не можем да спечелим избори ще скалъпим обвинения за да импийчнем опонента. Ако не успеем да го импийчнем ще му организираме марксистки възстания. Ако и това не стане ще го отровим. Пази се бай Тръмпе, бая комунисти има за нaритване през втория мандат!
11
6
 
0
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Не знаех, че рицина е отровен даже си мислих че се използва за лекарство - рициново масло.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пише долу в едно изречение румънец украинец и китаец и индиец.Къде набута нискоинтелигентен и румънец и украинец плюс китаец и индиец и бели в едно изречение.Каква подмяна на населението като Канада е емигрантска държава.И старото население на канад е основно от бели.Искаш да кажеш че румънци и улраинци не са бели и са нискоинтелигентни ли.Що за глупост.Ти си умствено не си урвновесен мозъчно щом успя да измислиш това.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
9: пич ти явно си със завършен 4-ти клас.Става въпрос за подмяна на населението, идва с Канадски паспорт а то румънец. Гледаш го нагъл индиец а то с Кандски паспорт. Гледаш черна *** а тя с шведски паспорт, гледаш жълто филипинец па то с английски паспорт. Сега простичко обяснено разбираш ли го?
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я па тоа.Къде набута румънци и украинци които са си бели и с европеидни черти с индиици и китайци.Хаха тука верно пишат плоскочели.
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе къде женка ще ти мисли.Изпртила го е някаква тпа феминистка бяла грозна канадка.Щото индиика китяйка японка и тн феминистиски няма.Това е умствено заболяване само при европеидните женки да се направи на умна.
6
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА ФАЩ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ПО ЗАКОН ДА СИ ОТВАРЯТ ПИСМАТА ИЛИ КОЛЕТИТЕ ДО ТЯХ!!1 ДОРИ МИСЛЯ, ЧЕ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА НОСЯТ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ В ТЯХ ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ!-------------НО ТУК СЕ ПРАВИ СЕНЗАЦИЯ ОТ НИЩОТО! ПРАТИЛИ СА МУ РИЦИНОВО МАСЛО ДА ГО ОЛАБИ , ЧЕ Е ЗАПЕЧЕН!!ОТРОВНИЯ РИЦИН ГУБИ ПОЧТИ ИЗЦЯЛО ОТРОВНИТЕ СИ СВОЙСТВА ПРИ ПРЕРАБОТКАТА МУ В РИЦИНОВО МАСЛО
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпроса е кога индиичетата и жълтите ще почнат да се бият на канадска територия.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яко плоска ако си мисли че Тръмп сам си отваря писмата. Канадците и те са вече нискоинтелектуални след даване на гражданство толкова лесно, пълно е с украйнци, индийци, жълти, румънци.Преди 4г ходих в Торонто, клас деца на разходка и в него 15 индийчета, 10 жълти и 1 бяло. И там са тръгнали по подмяната на населението
3
1
 
14
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Бас ловя, че е някоя лесбийка феминистка мъжемразка!
2
1
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВИЖТЕ СИ ПЪРВАТА СТАТИЯ , ЧЕ ПИСАХТЕ, ЧЕ Е КОЛЕТ СЕГА , ЧЕ БИЛО ПИСМО!!РИЦИНА НЕ Е НОВИЧОК, ЧЕ ДА ГО НАМАЖЕШ И ДА СЕ ОТРОВИШ!!РИЦИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПОГЪЛНЕ!!!НЕВЯРВАМ ТРЪМП СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕ НЯКОЕ ПИСМО ДА СИ ОБЛИЗВА ПРЪСТИТЕ!
1
4
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
либерални плъхове..