Хванаха чичото на Обама пиян зад волана

Поискал да звънне в Белия дом да му платят гаранцията
Обновена: 1 сеп 2011 06:38 | 30 авг 2011 15:30,
35
Хванаха чичото на Обама пиян зад волана
Барак Обама, президент на САЩ. Снимка: Reuters

67-годишният чичо на президента Барак Обама бил арестуван за шофиране в нетрезво състояние на 24 август, съобщава CNN.

Случката се разиграла на 20 км от Бостън в град Фрамингам, щата Масачузетс.

Роденият в Кения Онианго Обама не спрял на знак "Стоп", след това замалко не се блъснал в полицейската кола, паркирана наблизо.

Количеството алкохол в кръвта му било два пъти над допустимото. Тестът бил направен няколко пъти и винаги показвал едно и също. Това е записал в доклада си след случая полицаят Вал Кристъл.

След като станало ясно, че ще бъде арестуван, 67-годишният Обама започнал да спори, че бил пил само две бири и е невинен.

В крайна сметка Кристъл откарал мъжа в ареста. Там го попитали на кого ще се обади, за да организира плащането на гаранцията му. В Белия дом, бил краткият отговор на Обама.

След допълнителна проверка на властите станало ясно, че той пребивава незаконно в Съединените щати. Дори вече имало заповед за неговата екстрадиция в Кения, издадена от властите.

Онианго Обама е полубрат на покойния баща на президента Барак Обама. Той не е единственият член на семейството с проблеми с имиграционните власти.

Миналата година сестра му Зейтуни Обама (леля на президента на САЩ) получи право на политическо убежище в страната.

Преди това и тя беше със заповед за депортиране в Кения. Жената живяла шест години нелегално в САЩ.

От Белия дом още няма изявление по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
3
 
! Отговори
Клара преди 12 години
Чета коментарите и се чудя, възможно ли е да е толкова *** този наш български народ.
32
3
 
11
 
! Отговори
666 преди 12 години
Мръсни *** , навсякъде по света са еднакви.
31
4
 
9
 
! Отговори
hunt преди 12 години
Ннннегрии ... им кажи и нищо повече не добави...
30
2
 
12
 
! Отговори
маймунолог преди 12 години
ами от маймуни какво друго да очакваш, освен маймунски изпълнения, и на американците са им сериозно промити мозъците, както и на българите
29
3
 
10
 
! Отговори
КУРОБАМА преди 12 години
БЪДЕТЕ СИГУРНИ 4Е ,МАИМУНСКОТО СЕМЕИСТВО ПАВИАНИ СА НАИ ПАЗЕНИТЕ И ОХРАНЯВАНИТЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ ДО 100 КОЛЯНО.АКО 4И4О ГОРИЛ ОБАМА Е БИЛ ПОНЕ ЗА СЕКУНДА САМ БЕЗ ОХРАНА ,ОТДАВНА ДА СА ГО РАЗПЪНАЛИ НА КРЪСТ.
28
2
 
9
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ ЗА ИДИОТИ преди 12 години
ТОЗИ СВОБОДЕН ДЕТСКИ РАЗКАЗ ЗА ДЕЦА ДО 5-ГОДИНИ ДА ГО РАЗПРАВЯТ НА МАИМУНИТЕ В КЕНИЯ И НА МУТАНТИТЕ-*** В ГЕТОТО САЩ,ПЪРВО НА ПЪРВО ТОЯ 4И4О-ГОРИЛ СЕ ДВИЖИ 100 % С ОХРАНА.ВТОРО КАТО ГО СПРАТ ПОЛИЦИАТА МУ ВЗИМАТ ДОКУМЕНТИТЕ И ТАМ ПИШЕ ИМЕТО МАИМУН ОБАМА ОСВЕН 4И4О ГОРИЛ ДА Е БИЛ ИЗБЯГАЛ ОТ ОХРАНАТА И ДА СЕ Е БИЛ ИЗБЕЛИЛ С БЕЛИНА ТА ДА НЕ ГО ПОЗНАЯТ.ТРЕТО СЛЕД КАТО ИМА ЗАПОВЕД ЗА ДЕПОРТАЦИЯ ОТ МИНАЛО ВРЕМЕ ТОИ АВТОМАТИ4НО Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ ,А СЛЕДВА НЕЗАБАВНА ДЕПОРТАЦИЯ.4ЕТВЪРТО ИЛИ ПОЛИЦИЯТА СА БИЛИ ДРОГИРАНИ И НЕ СА ГО ПОЗНАЛИ ,ИЛИ ТАЗИ ДЕТСКА ХУМОРЕСКА Е ПУСНАТА ЗА ДЕЦА ИДИОТ4ЕТА ДА ВЯРВАТ И ДА СЕ РАДВАТ НА БЕГЛЕЦА 4И4О ГОРИЛ ОТ КЕНИЯ..
27
1
 
11
 
! Отговори
Мюра преди 12 години
Следващите избори ще го сложат на място, защото по нищо не се различава от Буш ,освен по цвета на кожата, което определено отново е против него.
26
1
 
13
 
! Отговори
1 преди 12 години
имиграционните да проверят и президенто къде е раждан и законно ли пребивава че като гледам тия шебеци...
25
2
 
8
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Никой не си избира родниниите!
24
3
 
27
 
! Отговори
Отсама преди 12 години
абе щом не са го хванали на клон да прави секс с малолетен павиан, начи има напредък в Америка...
23
4
 
8
 
! Отговори
an152 преди 12 години
4ervenite sha sa podmokrat ot kef
22
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чиста *** история. Достойно за високопоставен член на Мешерето
21
8
 
56
 
! Отговори
Шапки долу ! преди 12 години
Ето затова Щатите са велика държава ! Тук ако някой роднина на Гоце или Боце го направи ще уволнят куките, дето са го арестували, а до медиите нищо няма да стигне.
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И?
19
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дъртата *** е объркала държавата
18
7
 
42
 
! Отговори
BG преди 12 години
Типично *** работа...
17
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма работа, всеки носи отговорност за постъпките си обама за неговите, а не за чичо му, вуйна му или стринка муТе това е демокрация, чичо ти се напива не е партиен секретар, а ти си толкова талантлив, че ставаш президент
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
toi moje li Obama da otgovarq i za rodninite si....shto za novina....shte babe novina ako hvanat nqkade Obama piqn.....
15
3
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Горкия човечец,отишъл у Америка.Присъдата на Боков-син се решава в срокСъдът отказа да призовава нови свидетелисряда, 4 март 2009 16:12Галина ГиргиноваКоментари (19)Софийски градски съд ще решава в срок по жалбата на защитата на Георги Боков срещу присъда на Софийски районен съд. Боков е признат за виновен от първоинстанционния съд по обвинение за закана за убийство и трябва да изтърпи наказание от година и половина лишаване от свобода. Според обвинението на 23 октомври 2006 г. синът на Филип Боков е отправил закана за убийство срещу майка си Юлия Владикова.Филип Боков беше секретар по координацията на посланията на президента Георги Първанов, а после началник на кабинета на министър-председателя Сергей Станишев. В момента Боков е посланик на България в Словения. Синът му Георги е познат на органите на реда от 1993 година и оттогава насам срещу него има множество висящи дела и присъди за кражби на автомобили.В днешното съдебно заседание бе разпитана една свидетелка Мария Аврамова, която твърди, че на 23 октомври Боков и компанията му са били в хотел в Чепеларе. Пред съда тя заяви, че Боков й е споделил, че има проблеми с майка си. Адвокатът на подсъдимия поиска по делото да бъде призован още един свидетел мъжът, който е бил с Боков в Чепеларе, тъй като делото според защитата не е изяснено от фактическа гледна точка. Защитата на Боков поиска от съда да отмени първоинстанционната присъда, тъй като обвинението не е доказало авторство на деянието. Според съда обаче делото е достатъчно изяснено и не се налага призоваване на още свидетели или отлагане на заседанието. Съдът ще се произнесе в срок.
14
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя *** Обама от 100км му се виждат конците... САЩ не са имали по-голяма кукла за президент в историята си