Глад за секс – 6 причини

Хората с дълъг брачен живот са най-гладни за секс, но с друг партньор
5 юни 2012 16:32, Мария Дуковска
8
Глад за секс – 6 причини
Снимка: Reuters

Сексът е най-естествената човешка дейност и потребност, също както храненето. Често гладът за секс не означава само огромно желание за интимни ласки и любовни отношения, но също и нужда от внимание, близост и обич. Сексът е здраве, красота, добра фигура, прекрасно настроение и т. н. Гладът за секс може да бъде задоволен с шоколад, порнофилм, секс играчки, мастурбация, но това са само „изкуствени заместители“. Ето 4 случая, когато изпитваме зверски глад за секс.
 
Намерили сте превъзходния любовник
Има ли сте големия късмет да се срещнете с превъзходния любовник, който качва хормоните ви до небесата. В резултат на това не можете да се отделите от него даже за ден – приемате секса на закуска, обяд и вечеря, а когато не сте заедно, мислите за предстоящата среща и дори усещате любовния мирис на кожата му. Освен това Кама Сутра винаги ви е под ръка на нощното шкафче. Наслаждавайте се на този период, защото не се знае колко дълго ще продължи сексуалната приказка – може да е разказ, новела или роман в 3 тома с продължение.
 
Бременност
По време на бременността в организма на жената настъпва истинска буря на хормоните и гладът за секс може да стане непреодолим. Задоволете го внимателно, като не преяждате.
 
Самотните
Естествено е, да са гладни за секс, защото нямат партньор.
 
Семействата с дълъг брачен стаж
С годините сексът може да се превърне в рутина и тръпката да изчезне. Може би тя или той си мечтаят за тръпнещ от страст любовник.

Работохолиците
Нямат време за секс, защото на първо място е кариерата. Сексът не е заек да избяга е най-честото им оправдание.
 
Тясното жилище
Ако живеете на тясно, заедно с възрастните ви родители, или децата са навсякъде и по всяко време, трудно намирате време и място за секс.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: браклюбoвсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
kirikyy!2 преди 11 години
след третата година Я ЧУВСТВАМ КАТО ХАЗАЙКА И НИЩО ДРУГО
6
2
 
4
 
! Отговори
КИРО преди 11 години
след третата година Я ЧУВСТВАМ КАТО ХАЗАЙКА И НИЩО ДРУГО
5
3
 
8
 
! Отговори
видяхте ли ,че и преди 11 години
учените казват ,че хората с дълъг брачен стаж мечтаят за любовник/любовница ! Значи е нормално хората да изпитват нужда от сексуално разнообразие ! Е хубаво ли е да си изневерявате ?! Ние избрахме суинга ,не е нужно да си изневеряваме ,по-хубаво е да го правим заедно с двойки или семейства с нашите разбирания !
4
1
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Е нищо,нали имаш интернет
3
1
 
19
 
! Отговори
Пенсионер преди 11 години
Аз нямам какво да ям как да съм гладен за секс? С кисело мляко няма как да литне самолета.
2
2
 
28
 
! Отговори
gomor преди 11 години
Това на снимката ми прилича на прясно епилиран ***.
1
9
 
31
 
! Отговори
съгласна преди 11 години
Аз съм от онези с дългия брачен стаж, затова съм напълно съгласна с констатациите. Даже вече ми е чужда мисълта да имам каквато и да е интимност с мъжа си. Живеем си ей така като роднини. Отделен е въпросът кой как и къде си утолява потребностите. За ревност и дума не може да става.