Любовните ултиматуми: С какво никога не бива да заплашваш

Условия от типа "или аз, или приятелите ти" никога не дават резултат
6 авг 2012 07:00, Елка Василева
87
Любовните ултиматуми: С какво никога не бива да заплашваш
Ултиматумите са погрешен начин за комуникация. Снимка: архив, Reuters

Когато във връзката си не получаваме, каквото искаме, понякога прибягваме до най-лошото – поставянето на ултиматуми. Това е детинско, опасно за връзката и е напълно погрешен начин за комуникация.

Ето някои неща, които никога не бива да се поставят като условие:

Пръстен или късаме

Дженифър Анистън отдавна изнудваше Брад Пит: ако не се ожени за нея, тя ще скъса с него. Брад отстъпи. Джен получи, каквото искаше, но всички знаем колко продължи семейното им щастие. Никога не е добре да се форсират неща като брака, защото партньорът винаги ще знае, че не е направил стъпката по своя воля.

Почисти след себе си ...

Много жени се опитват да правят това, с което са свикнали още от детството си. Когато сме малки, майките ни заплашват: „Ако не почистиш след себе си, аз ще спра да чистя след тебе и ще видим кой ще издържи повече“. Това действа, докато сме деца, но подобни заплахи не дават желания резултат при възрастните. Човекът, когото ще заплашиш, че ще спреш да чистиш, ще продължи да се държи по същия начин, тъй като най-вероятно му е все едно.

Ако ти не разходиш кучето ...

Още една безсмислена заплаха: опитите за предизвикване на угризения на съвестта, както и заплахите, че ще оставиш кучето да се изходи в хола. Както ти знаеш, че това няма да стане, и приятелят ти го знае. Всъщност, ако оставиш кучето да се изходи в хола, нали ти ще трябва да чистиш после?

Или аз, или приятелите ти

Мъжката вечер за него е същото, каквото е за теб една вечер с приятелките ти – излизане, което ви е нужно, за да си починете един от друг. Някои жени успяват да забранят на мъжа до себе си да се вижда с приятелите си, но всичко това трае кратко. Той е имал тези приятели много преди теб и ако продължиш със заплахите, единствено те ще останат в живота му, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
15
 
! Отговори
@12 преди 11 години
За да те е*е вЪ г*з* - много ясно. явно досега не си имала истински мъж, за да знаеш какво правим ние с такива глезени и капризни барабанчета като теб.
30
1
 
5
 
! Отговори
tarikat do 34 преди 11 години
Често си мисля, че съм чул /прочел в случая/ доста тъпотии от една жена, но честно ти казвам, ти направо счупи ***. Лошото е, че дори не осъзнаваш, колко си *** с това ти разсъждение.
29
6
 
3
 
! Отговори
Самотна майка преди 11 години
Аз поставих ултиматум "или аз, или цигарите".Тръгнах си. Предпочитам да съм сама, отколкото с мъж, за който един фас е по-важен и от мен, и от бебето ни.
28
3
 
3
 
! Отговори
друга гледна точка преди 11 години
Най-погрешните реплики на една жена , които карат един мъж да охладнее към нея са : " Виж какво има еди кой си , а ти..." ( ми върви да намериш друг с имуществата), " Видях как я гледаше..."(ми аз да не съм сляп монах дал обет да не поглежда жени ),"Ти не можеш да го направиш както трябва..."( после да не си казала че не помагам в домакинството , след като ти го правиш по добре ..., ок)," Боли ме тва , боли ме онова - не тази вечер"(винаги има и др начини за секс когато една жена е в цикъл,но...
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съгласен съм, че жените са ревниви и към приятелите ни, и към колежките ни и дори към майките ни. Искат ВСИЧКО. Дори когато уж са съгласни да излезнем за по бира с приятели пак ще се обадят по телефона поне два пъти за "много важни неща". Така, че "майко 27" не се притеснявай, снаха ти ще ги разбере тези работи по-късно, както и ти вече си ги разбрала.
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може да бъде няма линк към "тялото", където да "прочетем останалата част от статията"?!Хвала, днес.бг, хвала!
25
3
 
8
 
! Отговори
Любовен ултиматум преди 11 години
Ако ме попита още вднъж защо се прибирам сега и какво съм правила от 17.30 ч. до сега, мисля да не се прибирам вече.Мога да остана и там където съм била.
24
4
 
15
 
! Отговори
Barbie преди 11 години
Под достойнството ми е да заплашвам и да поставям ултиматуми. В момента, в който се наложи някой да избира между мен и нещо друго, аз си тръгвам сама и не оставям човека да прави избор. Защото щом се е стигнало до там, нещата са си отишли.
23
1
 
15
 
! Отговори
да го похваля ли преди 11 години
Сутрин ставам в 6 ч.,правя кафе,закуска,преглеждам си страницата във Фейса и тръгвам за работа.Половинката в момента не работи,на всеки може да се случи,това не е проблем,проблема е друг..за сега. Живея в центъра и работата ми е близо.В работата е натоварено от 9 до 11,после се успокоява,пием кафета на обяд и друго по избор,и пак работа до 17.30 ч.Прибирайки се пазарувам/защото знам какво точно ми трябвало!?/после приготвям вечерята,докато пералната пере..ТОЙ само ИЗВЕДЕ КУЧЕТО и си счупи крак.
22
4
 
17
 
! Отговори
една жена до 26 преди 11 години
Мисля че изказването Ви е доста крайно, като слагате всички жени под общ знаменател. Вие също сте жена! Такава дона ревнивка ли сте??? По думите Ви мога да съдя само по това, че имате син, който обръща повече внимание на жена си, но не и на мама. Глупаво е от Ваша страна. На мама момчето е мъж и сам може да реши кое е правилно и кое не. Обиждате мен, останалите жени, а в това число и Вас. Показвате с думите си, че сте по долна ревнивка от всеки. Хубав ден.
21
27
 
19
 
! Отговори
майка преди 11 години
Жените са долни ревнивки искайки мъжа изцяло за себе си. не може да излиза с приятели, не може да говори с майка си. Бсичко негово е нейно, но всичко нейно си е само нейно. Родят едно детенце и вече си мислят, че имат права над всичко, но понякога и те раждат МОМЧЕНЦА. Всичко на този свят се връща.
20
1
 
15
 
! Отговори
Деси Гакова преди 11 години
Много зависи дали мъжът е темерут който не разбира, или просто жената го иска само за себе си и тя да контролира всичко. Всичко много зависи !
19
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми след като на него ще му е все едно дали е мръсно или не , що аз да си давам зор да му чистя ? Да не съм слугиня ***!Второ ако псето се изсере в хола , защо пак АЗ да трябва да му го чистя ?Ако псето е мое , ок аз ше си го рзвеждам , аз ще си му чистя . Ако е негово - да си го разкарва сам . Ако е общо - разхождането му ще зависи от това кой е свободен в момента.
18
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баси сексистката статия. Авторът и верно живее все още в началото на миналия век.Ако всички тия неща се случат на една нормална жена (мъжът да си съжителства с нея като с чистачка, кучегледачка, домашна прислуга, сексуална кукла и пр.) тя вместо да отправя предупредителни ултиматуми, просто ще си хване козметичната чантичка, шси бие камшика и ще си намери по-нормална мъжка половинка.
17
2
 
27
 
! Отговори
Условие.... преди 11 години
Или аз И приятелите ти едновременно.....или те напускам...
16
1
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Духовния ни водач...хихихихи
15
13
 
3
 
! Отговори
12345 преди 11 години
Минала си покрай Николета , но нищо не си закачила ....Не пиши от нечие име...
14
4
 
14
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
Леле, ако не го бях прочел тук, сигурно никога нямаше да се досетя :)))))
13
6
 
11
 
! Отговори
№14 преди 11 години
А твоя съпруг фудболист ли е?!
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обожавам да се чувствам добре в собствената си кожа! Това се получава с мъж! Не му ли е отвътре да ти доставя удоволствие да прави за теб, това и това, за да се чувстваш добре, останалото e бошлав работа. По някой път "приятелите" ти, ти изиграват лоша шега, по- добре е да те предпази от тях/ нито мъже, нито жени разбират, това/ за това се цупят за подобни неща.