Любовен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017-а

Какво ви очаква в любовта според зодията тази седмица?
28 авг 2017 08:30, Илияна Николова
0
Любовен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017-а
Снимка: pixabay

Партньорствата в любовта и семейството ще са под знака на комуникацията тази седмица. На повечето зодии ще им се налага да обмислят предходни свои действия, да разискват неразрешени проблеми и да търсят нови пътеки за усъвършенстване на отношенията.

Овен
 
Не се изненадвайте, ако някое ваше старо гадже се появи на вратата ви изневиделица. Може да се окаже, че отново нещата между вас могат да потръгнат. Има стари искри, които не са угаснали. Няма да е трудно да се поддадете на страстта в съботния ден, но в неделя може да се окаже, че съжалявате за всичко, което сте направили. Не правете прибързани избори и безразсъдни действия. Бъдете предпазливи и избягвайте необмислените действия или думи.
 
Телец
 
Меркурий ще се отдръпне от любовния ви дом през тази седмица и ще се премести в дома на семейството. Това може да разсее съмненията, които сте имали по отношение на любовния си живот. За съжаление, семейството може да не одобрява решенията ви относно любовта, запознанствата, връзките, както и партньорите, които избирате. Възможни са и внезапни промени в решенията на сърцето ви.
 
Близнаци
 
Може да ви се наложи да преосмислите последните си романтични решения. Този четвъртък Меркурий се връща обратно в комуникационния сектор, както и в Лъв, което е знак за романтика. В резултат на това може да се окажете погълнати от размисли за миналото, както и какви сериозни ходове в любовта да предприемете. Опитайте се да се въздържите от подобни важни крачки, поне до 5 септември, когато Меркурий ще се върне в предишната си позиция. Тогава яснотата в решенията ви ще се върне.

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари