В имението на екссъпруга на Марая Кери - Томи Мотола

В тази къща бившият президент на Sony живее с настоящата си жена
2
В имението на екссъпруга на Марая Кери - Томи Мотола
Снимка: architecturaldigest.com

Бившият президент на Sony Music Томи Мотола показва забележителния си дом в Гринуич, Кънектикът, в списание Аrchitectural Digest.

Тук екссъпруът на попдивата Марая Кери (женен е за нея между 1993-1998 г.) живее с настоящата си жена, която също е суперзвезда, а именно Талия.

Томи е човекът, който създава, помага и ръководи кариерите на музикални звезди, като Били Джоел, Глория Естефан, Дженифър Лопес, Селин Дион, Шакира и, разбира се... на Марая.

Имотът на Мотола е вдъхновен от грузинската култура. Той посвещава 4 години в планиране, изграждане и обзавеждането на къщата, в която живеят заедно с мексиканската поппевица, която е истинска кралица на музиката в Латинска Америка.

Съпрузите имат две деца - дъщеря Сабрина и син Матю. Талия се хвали в интервюто, че Томи продължава да казва на всички, че домът им е прекалено съвършен, въпреки че вече от няколко години живеят тук.

Самият Мотола признава, че е живял в 14 различни жилища през последните няколко десетилетия, но че тук се е установил за постоянно и това е неговият най-истински дом.

Томи е от италианска фамилия и израства в Бронкс, Ню Йорк.

Той е мечтал да стане архитект, но в крайна сметка става музикант (китарист), а години след това прави и първата си музикална компания като продуцент.

За да видите красивата къща на Томи Мотола, влезте в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ех Маре,Маре,как хубаво щяхме да си живеем в тази къщичка.ама ти......
1
0
 
2
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Показвали сте домовете на различни известни хора и Ви благодаря за това. Всеки от тях си е имал своята привлекателност. Но нито един дом не ми е харесвал толкова много, както този на Джейсън Стейтъм: както отвън така и отвътре.