Зендая с психични проблеми

Ето какво призна тя
10 авг 2020 21:25, Ивета Иванова
25
Зендая с психични проблеми
Снимка: БГНЕС

Зендая призна, че страда от тревожно разстройство.

Тя смята, че то е било подсилено от напрежението, на което тя подлага себе си, за да преуспее и да не прави грешки.
"Мисля, че много от него идва от напрежението, на което подлагам себе си, като искам да се справя по най-добрия начин, и да не направя грешка. Определено, още не държа това под контрол", каза тя пред списание "In Style".
 
23-годишната актриса вярва, че говоренето за психическото здраве помага симптомите да бъдат облекчени. Тя признава, че често звъни на майка си нощем и си говори с нея тогава.
 
"Намирам говоренето за нещо, което помага и това често може да означава да звънна на майка ми по средата на нощта", споделя тя.
 

25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички сте малко прави, но не съвсем.
Често такива родителите им ги мятат в месомелачката на кастингите от деца, с идеята да забогатеят на техен гръб. Никой не ги пита искат ли, не искат ли. А звездоманската работа е по подразбиране брутално изцеждане, продуцентите искат да си "максимизират" печалбите.
Не е изненада, че независимо от богатството на 20г са психически развалини.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До шматарок ако мойкати те беше завела на психолог.сега мошеше вече да неси между нас .така стоят нещата с психолозите за зъжаление.
17
0
 
0
 
! Отговори
шматарок преди 1 месец
до КУКУ
Прав си.Аз като малък имах семейни проблеми и отделно баща ми почина като бях още в училище. Развих някакви психологически проблеми, но през 90-те беше табу да се говори за това. Съвсем естествено посегнах към алкохола. Успях да се реализирам и професионално и социално, но тепърва осъзнавам колко проблеми е можело без тях ако майка ми ме беше завела на психолог още тогава.
16
2
 
2
 
! Отговори
Пациент преди 1 месец
Я не пишете глупости без да знаете. В САЩ психолозите минават дългогодишно обучение и следват много стриктни правила на поведение. Пий бира от гумена бутилка и яж семки пред панелката и разправяй как ти ограбват сметките психолозите в америка. ***
15
1
 
2
 
! Отговори
Куку преди 1 месец
Трябва да се въведе задължителен профилактичен психо преглед и това да бъде още от ранна детска възраст така ще се избегнат бъдещи проблеми .Ако дете има проблем ще може да бъде определяна терапия Дори по психологически профил да се насочва или към спорт, изкуство и т.н.Ще се намали опастност от анорексия ,наркомания самоубийства.За възрастните също.Може би Милен Цветков щеше да е жив, ако имаше задължителен профилактичен преглед.Въвеждане на задължителен при Зъболекар ,Психиатър и общия доктор.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До #Pesho
Абсолютно вярно- и здрав да си, като те разбере, че си богат- болен ще те изкара. Особенно в Щатите , не една, седем кожи ще ти свалят, и ще ти дърпат от сметките. Става един омагьосан кръг, и като си със слаба психика, ще доят яко от теб!
13
1
 
17
 
! Отговори
Pesho преди 1 месец
Мечтата на на психолога . Млада и богата . С такъв клиент /пациент / за няколко години си е оправил живота , а на момето опразнил банковата сметка. Само да сбъркаш да посетиш такъв лекар и веднага ти намират проблем . Колкото по-богат си , толкова по голям е проблема ти .
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повечето жени са бая луди, това го знае всеки, включително самите те. Просто са по емоционални заради хормоните и приемат вкичко много навътре. Друг е въпроса, че тия "звезди", като нямат реални проблеми си ги измислят, за да се говори за тях.
11
0
 
10
 
! Отговори
Дилър преди 1 месец
Прекали с дозите, нормално.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такава терапия ще й направя, че ще й минат всички промени.
9
2
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Те голяма част от жените са с психически проблеми първите 120 години...
8
4
 
16
 
! Отговори
Дейвид Бауи преди 1 месец
Аз писах на друго място, пуснете нормална мома, дето да не е бабичка или деб.елана, а те сложили по.бъркана. Няма оправия. Все едно... Всичките "звезди" са нещо сбъркани. Ама не, не може да е това.
7
1
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 месец
Нито я знам коя е, нито искам да знам. Ивета докога ще ни занимаваш със съновиденията ти в следствие на наркотичния делириум?
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
О не! само не и Зебаная! Тревожа се, че ще загубим тази перла на... музиката...? киното... абе на изкуството по принцип. Дръж се, не ни изоставяй, Забудая!
5
2
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Ква е тая и защо ни занимавате с некви психичноболни, които не си пият лекарствата?????
4
4
 
20
 
! Отговори
ЖОРО ГЪ3A преди 1 месец
Жена дето смята че с говорене си помага... Откритието на века, чесно.
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ходи да работи като касиерка в супера.
Там няма да има време да се стресира.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това не ми пречи за да ми направи един златен дъжд!
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баба й по памуковите полета колко ли е била стресирана..... Лигла