Аманда Сайфред впечатли с лъскава визия на "Златен Глобус"

Само бижутата й бяха за 1 млн. долара
5
Аманда Сайфред впечатли с лъскава визия на "Златен Глобус"
Getty

Тазгодишните награди „Златен глобус“ бяха доста по-различни от обикновено. Заради пандемията шоуто се проведе без публика, като победителите изнасяха речите си от вкъщи, а всичко се предаваше чрез дигиталната платформа Zoom. Заради ограниченията водещите Тина Фей и Ейми Полър дори бяха позиционирани в два различни щата.

 
Въпреки че актьорите и актрисите не успяха да се разходят по червения килим, това не им попречи да покажат стил и красота дори и у дома. Дизайнерските рокли отново бяха на преден план, като дамите се състезаваха коя от тях ще грабне титлата за най-добре облечена звезда. Тоалетите на Chanel, Gucci, Oscar de la Renta и много други привлякоха вниманието на феновете, които зорко следяха социалните мрежи за снимки.
 
Една от актрисите, която се открои сред тълпата, беше Аманда Сайфред. Освен че се появи във флорална рокля на Oscar de la Renta, актрисата успя да впечатли и с избора си на бижута. Аксесоарите ѝ дори привлякоха повече внимание от розовия ѝ тоалет, въпреки че Сайфред заложи само на обеци и колие. Заедно те тежат едва 5 грама и струват около 1 млн. долара.

Още за визията на Сайфред ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
и аз така тия ниските не ги понасям - като патета са, няма грация!
4
2
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
каквата и рокла да си сложи 1.58м и висока - не става!!
3
1
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
1. Наградите "Златен глобус" за астрономия ли се дават?2. Какво означава думата "флорална"?3. Коя е Аманда Сайфред, с какво е прочуто името й и къде го е прославила?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не ви гледа вас вече .
1
2
 
2
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Откъде пък тая има толкова пари бе?!