Три жертви в две тежки катастрофи в юлския пек

И в двата инцидента челно се сблъскали кола и автобус
Обновена: 26 юли 2013 17:24 | 26 юли 2013 17:07, Веселина Йорданова
29
Три жертви в две тежки катастрофи в юлския пек
Две жертви след катастрофата във Варненско. Снимка: БулФото

Трима души загинаха днес при две тежки катастрофи и челен сблъсък на кола и автобус.

Две от жертвите починаха след инцидент на пътя между Варна и село Тополи. Сигналът за катастрофата е постъпил в 15.25 часа. Челно са се сблъскали лек автомобил "Фолксваген Голф" и автобус, съобщиха от полицията.

При инцидента са загинали шофьорът на автомобила и спътникът му. Самоличността им се изяснява, както и обстоятелствата около катастрофата.

При челен сблъсък между автобус и лек автомобил край Плевен също загина човек. Сигналът за тежкото произшествие на главния път София-Русе е постъпил в 15.00 ч., съобщиха от МВР.

Двете превозни средства са се ударили на 3-4 километра от село Горни Дъбник.

Организацията за движение ще бъде променена, докато завършат огледите. Пътуващите от София за Русе ще преминават през разклона за Телиш към Садовец - Крушовица - Долни Дъбник, а пътуващите от Русе за София - от Горни Дъбник за Крушовица - Садовец до разклона за Телиш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
5
 
! Отговори
Иво преди 10 години
За ползата от фаровете най-много говорят полицаите защото най-лесно се забелязват кой ще разбере че нямаш аптечка или резервна гума например
24
0
 
5
 
! Отговори
Area 51 преди 10 години
Фаровете на голфа бяха включени.Голфа изпреварваше един бус. Внезапно изгуби управление на автомобила и се вряза почти челно в автобуса.Гледката след това беше повече от грозна..(Варна - Тополи)
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ушевите свинки много палят на тема "малоумното мутролобистко законче на тиквата за фаровете " , това е така щото лапкат добре от там, а ползата от фаровете я виждаме, по три трупа на ден.
22
5
 
14
 
! Отговори
пази природата в гра преди 10 години
НЕ СТАНА ЯСНО ФАРОВЕТЕ БЯХАЛИ СВЕТНАТИ И АКО СА БИЛИ ЗАЩО Е СТАНАЛА КАТАСТРОФАТА! АЗ СЪМ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ДА СЕ ДВИЖИМ ПРЕЗ ЛЯТОТО В ГРАДА НА ФАРОВЕ- РАЗХОДА НА ГОРИВО Е МНОГО ГОЛЯМ И КАТО СЕ ВКЛЮЧИ КЛИМАТИКА Е УЖАСЕН. ТОВА ГО ИЗМИСЛИХА ГРОБ ЗА ДА УВЕЛИЧАТ ПЕЧАЛБИТЕ НА НЕФТЕНИТЕ ОЛИГАРСИ!!!! В ИТАЛИЯ И ГЬРЦИЯ НЕ СЕ КАРА НА ФАРОВЕ ПРЕЗ ДЕНЯ. ПОВИШЕНИЯ РАЗВОД НА ГОРИВО ВОДИ И ДО ПОВИШЕНО НИВО НА ВРЕДНИ ПУШАЦИ САЖДИ, И ОТРОВНИ ГАЗОВЕ!!! ГАСИ ФАРОВЕТЕ И ПАЗИ ПРИРОДАТА!!! ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Redno v kraia na takava novina da se pishe- Samolichnosta e ustanovena saovshteno e na rodnini. Vsichki koito imame blizki v tozi raiaon vednaga zapochvame da zvanim. Bi triabvalo da poluchavate procenti ot telefonnite firmi i drujestvaLeka im prast na zaginalite.
20
1
 
6
 
! Отговори
Debora преди 10 години
Malko da vi naucha. Predi da se iziasni samolichnosta na zaginalite i da se saobshti na blizkite ne pishete takiva *** zashtoto vsichki iztrapvame. Da pazi Bog jivite, i Bog daprosti zaginalite !
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Асфалта яде хора! Ако има лента за изпреварване на всякъде, едвали ще има толкова много жертви по пътищата!Лека им пръст на загиналите!
18
0
 
1
 
! Отговори
Лудата преди 10 години
До АнонименАко са се блъснали челно с автобуса са идвали от Тополи.Няма как да са пътували за гробищата, жалки човече.
17
0
 
3
 
! Отговори
nov1 преди 10 години
До TulskiС две ръце подкрепям:D
16
18
 
21
 
! Отговори
lol преди 10 години
Тия същите ***, които днес са против фаровете бяха и против коланите. Едно време се караше масово без колан и после не можеха да ги намерят на по 50 метра от катастрофата. Българинът е *** и макар да е за негово добро, докато не му бръкнеш в джоба няма да миряса.
15
1
 
1
 
! Отговори
nov1 преди 10 години
Обаче имам чувството, че пишеш и си отговаряш сам:D
14
6
 
0
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Не с лети съм ,че намаляли!!! :)
13
7
 
4
 
! Отговори
nov1 преди 10 години
Добри сте с теориите за конспирациите, няма спор! И ти колко точно повече плати! И да те питам - проверяваш ли си редовно гумите, защото и те вдигат разхода като не са оптимално напомпани! Или Лукойл са пратили хора да ти ги спадат нощем?
12
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какво се занимаваш с това келешче. той си мисли, че знае повече от цяла автомобилна индустрия, а в същото време бачка за 5 стотака
11
11
 
14
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
До 5:не ни плащат да пишем!!Напротив плащаме си за да имаме повече разход!!И то точно тия дето доста сме карали!!За това и знаме че ползата от фаровете е нулева!!грешка има за ушевите някой подкуп и 900-те милиона отгоре за ЛУкойл!!И никой не иска да признае,че след фаровете катастрофите са повече!!Тая статистика 1 година я изисквам!!А никой не я слага!!Що ли?
10
2
 
6
 
! Отговори
nov1 преди 10 години
Да ти помогна ли с отговора? Сигурно е защото помагат!!!!
9
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами голгаджийте са бързали за Топололи (за тези дето не знаят та са гробищата на Варна) и са стигнали за където са бързали.
8
7
 
7
 
! Отговори
nov1 преди 10 години
До БОР-ЧВОРАйде да спреш с квалификациите докато се видим на живо! Освен това ми кажи защо новите автомобили имат дневни светлини?
7
7
 
19
 
! Отговори
нов преди 10 години
До БОР-ЧВОРАйде беее - тия ги разправяй на някой друг! При това слънце, поне половин кола ще видиш като е с фарове - иначе нищо няма да видиш. Карам по 1200 км на седмица и знам какво говоря!
6
7
 
11
 
! Отговори
нов преди 10 години
Знаете ли как ги лекувам такива като вас - премигвам им и понеже ги е шубе пускат фаровете. Ама по форумите дайте да се правим на мъже! За това никога няма да се оправим! Все законите виновни и не са както трябва! А това че няма кой да ги спазва и кой да следи за спазването им!?!?!? Айде бегом!