30-годишен шофьор загина след челен сблъсък

Инцидентът е станал на пътя Русе - Велико Търново
13 сеп 2017 12:10, Анисия Иванова
19
30-годишен шофьор загина след челен сблъсък
Архив: Булфото

30-годишен мъж е загинал след челен сблъсък между два автомобил на пътя Русе - Велико Търново, съобщиха от ОДМВР- Русе.

Инцидентът е станал около 21.00 часа в неделя. Шофьор на "Ауди" с великотърновски номер предприема изпреварване на колона от товарни автомобили в посока Велико Търново. При маневрата се удря челно в идваща насреща кола с русенска регистрация, управлявана от 30-годишен водач.

В резултат на удара на място е загинал шофьорът на русенския автомобил. Возещият се до него пътник на 29 години е прегледан от екип на спешна помощ в град Полски Тръмбеш, където не са констатирани сериозни травми.

Водачът на другия автомобил и 38-годишният му спътник също са прегледани, но не са с констатирани сериозни травми и са освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
7
 
! Отговори
До 13 и 14 преди 6 години
Пишете за камионите, но защо не напишете, че тези същите камиони нарушават закона, като карат един след друг, а КАТ нищо не прави, т.е. главният виновник е КАТ за тези колони. Вижте чл.22, ал.2 и чл.23, ал.2 от ЗДвП. КАТ някога да е санкционирал някой шофьор по тези текстове от закона? Затова стават такива колони - КАТ е първопричината.
16
1
 
3
 
! Отговори
@14 преди 6 години
Хич не е ясно, това, което ти смяташ за ясно.
15
1
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Лъжеш! Не са виновни водачите на автомобили, чието поведение е следствие на липсата на контрол от страна на КАТ. Няма държава по света, където водачите сами, без принудата на съответният КАТ на тази държава, да спазват правилата и обратното - в държавите, в които съответният КАТ не работи, както е в България, правилата не се спазват от всички, както от местните, така и от чужденците.
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орешарски колко км път направи от участъка В. Търново- Русе?
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То ясно че водачите на автомобилите са виновни, но пътя Велико Търното - Русе е с по една лента, а от там минават много камиони от до Румъния/Турция. Както е написал колегата отдолу понякога има камиони които карат с 20-30 км/ч по нанагорнищата и си е доста изнервящо. Управляващите на нашата държава са според мен двойно по виновни за тези катастрофи и че продължават с тяхната си безхаберщина. 2017 година свършва, а не могат 1 път да направят има няма 100 км
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е минавал от там знае що за мъчение е , тирове един подир друг на баирите задължително някой кара с 20, пътя е от село в село ...
11
2
 
4
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Тези с аудитата отдавна изпревариха другите с беемветата по безумно шофиране, а КАТ както винаги нищо не прави. Без контрол от страна на държавата, както е във всички нормални държави, правила няма да се спазват, както е било и е винаги и навсякъде по света.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой май изпълнява централна директива за бързо намаляване на българите. Пълно безхаберие към проблемите и нуждите на хората и държавата. Страшно е да гледаш как се трепем, как измираме нелепо, как младите се топят. България в Северозапада е като пустиня след ядрен взрив.Само мур.гави се множат навсякъде.Какво ни чака?
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магистрали трябва да има само в южна България и точка по въпроса!!
8
8
 
6
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Рано свърши комунизма. За 27години "мръсните" комунисти щяха да направят четирилентов път, щеше да има ред, дисциплина, уважение, а не гротескни шофьори. На сегашната власт не и трябва Северна България, трябват и пари в КЕШ, и ПиАр рязане на лентички - някоя черква в Русе, трети мост - че там "едни наши фирми, едни европари". Пък туй, че се избихме по този път - ебас ни. Време е да загърбим историята и я предложим на Ердоган - току виж той поискал Мизия, Добруджа и Делиормана. За добро ще да е!
7
1
 
10
 
! Отговори
ХАЙ БУЙ преди 6 години
До 3В 21:00 часа според теб с изключени фарове ли да кара?
6
14
 
1
 
! Отговори
И преди 6 години
т"ва пак в Пловдив, а?
5
3
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
Ей,значи русенчето е на място заради този *** с неправилното (и с много висока скорост) изпреварване?Те тука в Търновско ги знам какви келешета с ти-как карат между селата дене и ноще,пили и всякакви!Ама и една патрулка няма.
4
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи с един приятел вървяхме пеш по шосето през града ни не повече от 20 минути. За това сравнително кратко време минаха точно двама абсолютни ***. Първият предприе изпреварване при двойна осева линия с висока скорост, и се размина на косъм с насрещно движеща се кола, а вторият се опита да вземе остър завой също с висока скорост с раздрънкания си опел, който от своя страна поднесе и щеше да изхвърчи право срещу нас. По шосетата буквално дебнат убийци.
3
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помагат си фаровете и това е.
2
4
 
55
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
И не само,че е жив, а и пуснат на свобода, за да продължи да убива. Това е възможно само и единствено в България.
1
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиецът жив, невинният мъртъв!