При катастрофа край Бяла загина една жена

Колата минала през мантинелата и паднала от голяма височина
11 дек 2020 07:44, Елка Василева
6
 При катастрофа край Бяла загина една жена
Снимка: архив, БГНЕС

Една жена загина, а двама души са ранени при катастрофа, станала снощи край град Бяла, област Русе, съобщиха от полицията в Русе.

Сигналът е подаден около 19,20 часа. Автомобил "Сеат", пътуващ по главния път Плевен-Русе, е излязъл от теобразното кръстовище за Велико Търново и Русе, преминал е през мантинелата и е паднал от голяма височина в района на жп релсите. В колата са пътували трима души.

От Спешна помощ съобщиха, че една жена е починала на място, мъж на около 60 години е откаран в болницата в Бяла със счупване на ребра, а другата жена, шофирала автомобила, е транспортирана към лечебно заведение в Русе.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както гласеше един лозунг" Миг навнимание....." , все пак в България сте имайте си едно наум.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е уникално кръстовище - Т образно на главен път Русе - Плевен, пресичащо друг главен път Русе - В. Търново и отпред пропаст ...Пътя на смъртта е това !
3
4
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
"теобразното кръстовище"- "поздравления" за новата дума, обогатила Българския език ...Иначе за катастрофата - мисля, че кръстовището е добре обезопасено и се вижда отдалече, особено като се идва от Плевен !
2
0
 
11
 
! Отговори
Йончо Попов преди 3 години
Там редовно скачат
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да я писали коронавирус. Така хем намалява броя на загиналите в катастрофи, хем дофторята ще усвоят някой левец. Тарикатска работа. Успехи по герберастки тертип.