Ракшиев: Хората забравиха какво беше при ГЕРБ

Настоява, че има в коалицията има диалог
17 май 2022 18:48, Росен Стойчев
82
Ракшиев: Хората забравиха какво беше при ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"Не смятам, че можем да търпим упреци, че не действаме по отношение действията на правителството на Бойко Борисов. Напрежението и упреците срещу нас са от началото.

Още по темата
Но криза след криза ние продължаваме да работим и сме тук, правителството не е паднало. Основните обвинения и нападки идват от преди управляващите, които имат интерес да говорят така", каза пред Нова Нюз Александър Ракшиев от "Продължаваме промяната".

"Не мога да се съглася, че няма диалог в коалицията. Четирите партии целим едно и също - българският народа мине по-леко през кризите. Сматам, че на ниво експерти в парламента и комисии диалогът е много добър", каза още депутатът.

Александър Ракшиев заяви, че компенсациите от антикризисните мерки ще започнат да се получават от края на юни и хората ще започнат да усещат облекчение.

Относно компенсацията от 25 ст. за литър гориво за граждани, Ракшиев заяви, че проблемът е контролът и се обсъждат възможните варианти.

"Имаме общи виждания, мерките са плод на анализ, наблюдения и дискусии в коалицията и на експертно ниво", подчерта той.

"Леснообяснимо е, че намалява подкрепата за ПП, всеки който влезе в управлението търпи негативи, но е изненада късата памет на хората, които забравиха какво е било при управлението на ГЕРБ", изрази мнението си Ракшиев относно последните социологически проучвания

"Усилено се работи за правосъдната реформа, също и в КПКОНПИ. Трябва да се разбие монополът, изграден от управлението на ГЕРБ", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
Бай Кольо преди 1 година
Напротив,нищо не сме забравили.При ГЕРБ бяхме много по-добре.Аз като пенсионер си позволявах да си купувам два пъти повече стоки от сега.Вече не мога да си позволя такова нещо!
66
2
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 година
Ние помним какво беше при ГЕРБ. Строителство и стабилни цени.Ама президента реши че така не може. Направи преврата и съсипа държавата с такива неграмотници като теб и онзи вечно ухиления.Държава се управлява от сериозни хора , доказали че могат , а не от дилетанти.
65
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При ГЕРБ изоставането от другите държави в ЕС се увеличи, а Румъния ни изпревари.
64
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да забравим какво беше при ГЕРБ?Последни в Европа. Преди ГЕРБ поне Румъния беше след нас
63
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ракшиев, не е къса паметта на народа, много добре помни какво е било при Герб, ама като сравнява с нашето управление ризултатът изненадващо не е във ваша полза. По-малко дърдоркайте и правете характеристики на народа, а вършеге работата, дето я обещавахте гръмогласно и аЛангро, както се изразява вашият премиер.
62
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто по време на ГЕРБ цялата световна икономика растеше, сега е криза навсякъде, не само тука. Важното е да се направят реформи така че държавата да работи добре и да има бъдеще. ГЕРБ нямаха смелост за нито една реформа за 12 години и резултатите бяха последни по всичко.
61
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народа е с къса памет, дори наскоро съдът обяви, че парите от Хемус са в хора от ГЕРБ, ама народа явно си иска да го крадат.
60
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не забравяме. Минималната заплата беше 240 лева, когато Бойко Борисов завзе властта през 2009 година и си остана замразена на 240 лева и през 2010 година. После се вдигаше с по 20 лева на година и от време на време с 30 лева. Сега увеличението се усеща.
59
3
 
13
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 година
какъв диалог има в коалицията бе аланхуло ощели мислите че ви вярваме като пелтечите. всеки ден ту единия ту другия недоволен.всеки драпа запоголямо парче.а искате давиръкопляскаме.щосеоднасия до герб при тях ни беше .ок. оставка и то незабавно.
58
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Като си избереш младо прасе и млад политик не знаеш каква сви-ня ще се пръкне, но след няколко месеца угояване всичко е ясно.
57
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ще сме забравили какво беше при ГЕРБ?! Сега 5-10 години ще ни трябват, за да възстановим България от управлението на ГЕРБ.
56
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Беше диктатура на проссттотията и диктатура на Просттия крадлив Вожд на калинките на ГЕРБ.
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е като си избираме спасители, които не са живели в България, все си мислим че някой ще дойде отвън да ни оправи, а истината е че ние тряа да си се оправяме и да се пазим от шушумиги и мошеници !
54
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откакто тия завзеха властта хаосът властва навсякъде . Имам усещането че решения се вземат на момента, които разбира се не са премислени и резултатите се виждат ! Всеки път като ида до супермаркета изпадам в потрес от цените ! При ББ също имаше кризи, минаваха едни орди лекари и инжинери през територията, но той не поддаде да ги заселва по селата!
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ми беше колега едно време, много нахакан и нахален тип.
52
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При ГЕРБ беше хубаво!! Беше ефтино!! Строяха се магистрали, заводи, училишта и децки градини. Имаше работа за всички и заплатите бяха големи. Сичко това прикючи и почна грабене и рушене на даржавата!!
51
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами замислих се. От която и страна да го погледна, определено бях значително по-добре.
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още преди изборите казах че тия не са у център ама на сега ще им сърбате попарата егати глупавите са
49
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората не са забравили какво е било при ГЕРБ. Работехме, пътувахме по света, планирахме бъдещето. А при ПП и служебните видяхме чагъртане, недоказани клевети, висока инфлация и увеличаващ се държавен дълг , който ще плащат нашите деца. Не можем да забравим добрите времена.
48
2
 
17
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
"Имаме общи виждания, мерките са плод на анализ, наблюдения и дискусии в коалицията и на експертно ниво", подчерта той."Момче, единственото което имате е каша в главата и мерак за кражби. Посочете едно работещо предложение????