А1 предлага неограничен мобилен интернет на максимална скорост за 24 часа с допълнителен пакет

Спонсорирано съдържание | 2 юни 2022 11:10, Александър Попов
А1 предлага неограничен мобилен интернет на максимална скорост за 24 часа с допълнителен пакет

В ролята на потребители в съвременния дигитален свят, голяма част от нашето ежедневие изисква да имаме надеждна и стабилна връзка с интернет където и да сме. Всеки ден ние използваме голяма част от мобилните си данни, за да изпращаме имейли, да пазаруваме, да държим връзка с близките си и да се забавляваме.

Въпреки това, всеки от нас навярно е попадал в ситуация, в която се опитва да отвори снимка, да пусне видео или да провери пощата си, но се оказва възпрепятстван поради изхарчен лимит на мобилния интернет на максимална скорост. А1 предлага решение на този проблем, като дава на своите потребители допълнителен мобилен интернет моментално чрез новия си допълнителен пакет Unlimited MB.

Най-новият пакет от А1 осигурява на потребителите неограничен мобилен интернет на максимална скорост в рамките на 24 часа. Това означава, че в рамките на един ден, клиентите могат да се възползват от преимуществата на високоскоростната мрежа, включително стрийминг, гейминг, гледане на съдържание в HD резолюция и други.

Всеки потребител може да активира бонуса напълно безплатно, а всяка следваща активация в рамките на месеца е на цена от 2,99 лева, без ограничения в броя допълнителни пакети на месец. Бонусът е еднократен и се деактивира автоматично, веднага след изтичане на тези 24 часа.

Допълнителният пакет Unlimited MB е подходящ за всеки, който води динамичен начин на живот и иска да остане свързан навсякъде и по всяко време. Дори и да сте на море, на планина, да работите в движение или да пътувате из страната, новата услуга на А1 ще ви осигури възможност да сте винаги на една ръка разстояние от важните за вас неща в интернет пространството.

Ако сте от хората, които често пътуват в чужбина, всяка допълнителна активация на пакета предоставя неограничени мегабайти интернет за роуминг в ЕС само за 2,99 лв. при използването на Национален план за роуминг.

За да активирате допълнителния мобилен интернет, първо трябва да имате регистрация в мобилното приложение „Моят А1“ или уеб портала A1.bg, от където да изберете опцията “Добави МВ”/”+MB”.

Най-голямото предимство е, че веднъж месечно можете лесно и бързо да се възползвате от мегабайти на максимална скорост, без да се налага да предприемате каквито и да било други действия за управление или деактивиране за цялата 24-часова валидност на пакета. По този начин А1 осигурява на своите потребители възможност да останат непрестанно свързани с дигиталния свят, бързо и лесно от всяка точка на света.


Спонсорирани публикации