Машина на Emirates кацна аварийно на Летище София

Полетът бил Хюстън - Дубай, на борда имало болен пътник
Обновена: 4 сеп 2019 16:54 | 4 сеп 2019 16:54, Анисия Иванова
13
Машина на Emirates кацна аварийно на Летище София
Снимка: pixabay

Самолет на Emirates се призeми аварийно този следобед на Летище София при полет от Хюстън за Дубай, съобщи Bulgaria ON AIR.

По информация на Новините ON AIR причината за предприетите действия е болен пътник на борда.

Самолетите Airbus A380 не са традиционна гледка за Летище София. Това е най-големият пътнически лайнер в света, може да вози над 850 пасажери на двете си пауби.

Необходими са му 2750 метра за да спре, което не се е оказало проблем за 3600-метровата писта на столичното летище.

Самолетът кацнал безпроблемно.

Не се очаква да има затруднения на трафика на излитащи и пристигащи самолети във връзка с извънредната ситуация с машината на "Емирейтс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен авиатор преди 4 години
Аварийно кацане е всяко кацане, различно от предварително заложеният полетен маршрут. Независимо от причината. Извънредно кацане е за летището. Демек каца непланиран полет. Твай.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При спешна ситуация на борда (пожар или спешен медицински случай) се каца на най-близкото летище. В случая София явно е била най-близо.
10
8
 
6
 
! Отговори
К преди 4 години
Този самолет е можело и трябвало да казне в Истанбул. Там нали имат "най-голямато летище" в Европа? Обаче там не искат болен пътник със зараза, която може да е и смъртоносна или опаснаИ А нашите са го приели, зашото са ... ае да не казвам...
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До1. Става въпрос за Истамбул и летище. Защото Истамбул е в Европа и се развива благодарение на ЕС + САЩ. Другата част е Азия.
8
6
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
И каква информация да чета, бе умен - може би от герберастките неграмотни сайтове или от Дойче Веле, които не могат да прежвиеят, че пътникопотока от Франкфурт като трансферна дестинация се пренасочи към Истанбул.Лично аз съм пътувал през Истанбул - 3 пъти, 2 пъти за САЩ и веднъж за Канада, така че ходи ти да си четеш.
7
4
 
5
 
! Отговори
timothy преди 4 години
До Анонименда ти имам аз свръхмодерното летище в турция.. вземи прочети малко информация за него, преди да го хвалиш. Ходи някъде другаде да си пишеш платените глупости.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нее авариино кацане защото самолета нее претърпял авария. Кацането е било по необходимост защото е имало болен пасажер. Който нямаше да издържи до крайната дестинация и щеше да даде Фира. А капитана на самолета едвали е искал в самолета му да има тру, п.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да разбирам, че пътник е претърпял АВАРИЯ или може би просто се е разболял ?
4
1
 
23
 
! Отговори
Жо преди 4 години
АВАРИЙНО кацане е, когато има технически проблем на самолета.ИЗВЪНРЕДНО кацане е, когато има друга причина (какъвто е случая с болния пътник).
3
6
 
9
 
! Отговори
Професор преди 4 години
До 1Ей, комунист няма да обиждаш Генерала!!!!
2
5
 
21
 
! Отговори
Момо преди 4 години
Горкия човечец... Баш в България да се разболее... ;(
1
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в Турция имат свръхмоделно летище. Едно от най-големите в Света.Хората ще правят и Фолксваген.А Тикволандиците имат само празните приказки на малограмотния си Вожд.