След дългия уикенд: Засилен трафик по пътищата в страната

Полиция следи за превишена скорост
8 сеп 2019 09:00, Петя Славова
8
След дългия уикенд: Засилен трафик по пътищата в страната
Снимка: архив, Булфото


В последния почивен ден от дългия уикенд се очаква засилен трафик по пътищата в страната, както и на влизане в България. По тази причина органите на реда са предвидили допълнителни мерки за сигурност.

Полицията е поставила 150 мобилни, 25 стационарни и 30 камери тип "тринога", които ще следят за превишена скорост, предава Нова тв.

На граничните пунктове са осигурени допълнителни екипи, за да се избегне струпването на автомобили. Въпреки това, задръствания се очакват в участъците с ремонти на магистралите.

И тази неделя посоките на интензивен трафик ще бъдат подсигурени с допълнителни ленти за придвижване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Тончо преди 4 години
Трафикът е засилен щото българите показаха червен картон на лакомите си сънародници от "Черното море" и отидоха да почиват при по-цивилизовани хора по Егея.Следващият червен картон за кого ще бъде ?
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В четвъртък по "По света и у нас" вътрешният министър обясняваше как ще има повишено присъствие по време на трите почивни дни. В петък се прибрах от Варна в София. По целия път видях една патрулка при отклонението за Девня (в 9ч 30 м) в която кротко си спеше целия екип от трима ... и след това в Ловешко още двама под най-дълбоката сянка, които много внимателно зяпаха една камера на тринога. Всичко!А да не разправям с колко нарушители се сблъсках....Та така! "Мойта полиция ме пази"...
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ще се крият по храстите. Едни кърджалийски катаджии , дето и български незнаеха се опитаха да изкарат пара от мен, но не познаха. Оставете ги гладни тези ....
3
2
 
9
 
! Отговори
Snorky преди 4 години
Най-после! Откога чаках новината за трафика по пътищата...
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А аз нарамих сакчето и отидох за пеперуди. И хванах много.
1
1
 
12
 
! Отговори
x преди 4 години
аз си лежах в леглото и гледах филми